ekspert
Re: ekspert
Ale mam gniazdko w ścianie?mikis314 pisze:To jak teraz piszesz skoro nie masz listwy?

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
No i źle zrobiłeś... To też miałeś wyjebać. Jak byś to zrobił to by działało...KOBRA pisze:Ale mam gniazdko w ścianie?mikis314 pisze:To jak teraz piszesz skoro nie masz listwy?
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA 

Ni chuja, nie działajestemgownem pisze:Upirdol mu pront a potem mu go daj i sie włonczy

Porada experta:xXx pisze:Ni chuja, nie działajestemgownem pisze:Upirdol mu pront a potem mu go daj i sie włonczy
Odkręć obudowę i zobaczysz tam w chuj kabelków. Odnajdź takie pudełko z którego wychodzi taki pęk kabli. Znajdź na nim kabelek o kolorze złocistym i rubinowy. Przetnij je. Pamiętaj by nie przecinać szkarłatnego a tym bardziej cytrynowego, lub też amarantowego i siarkowego, bo możesz uszkodzić płytę główną. Uważaj też, bo może cię jebnąć prąd.
Jak ci się uda to daj znać.

A prąd odłączyć przed tym?Codi pisze:Porada experta:xXx pisze:Ni chuja, nie działajestemgownem pisze:Upirdol mu pront a potem mu go daj i sie włonczy
Odkręć obudowę i zobaczysz tam w chuj kabelków. Odnajdź takie pudełko z którego wychodzi taki pęk kabli. Znajdź na nim kabelek o kolorze złocistym i rubinowy. Przetnij je. Pamiętaj by nie przecinać szkarłatnego a tym bardziej cytrynowego, lub też amarantowego i siarkowego, bo możesz uszkodzić płytę główną. Uważaj też, bo może cię jebnąć prąd.
KOBRA pisze:Jak jesteś Hardcore to nie odłączaj.Codi pisze:Porada experta:xXx pisze:
Ni chuja, nie działa
Właściwie ten sposób działa tylko na podłączonym kompie.
A prąd odłączyć przed tym?

Zrobiłeś/naprawiłeś?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Dlaczego po użyciu w linuxie polecenia np. dhclient eth0 jest usuwana stara konfiguracja sieci i po restarcie nei działa nic?

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Gówno mi napisał sms że wina po twojej stronieCodi pisze:Dlaczego po użyciu w linuxie polecenia np. dhclient eth0 jest usuwana stara konfiguracja sieci i po restarcie nei działa nic?

Byłeś blisko, wina hardware i software więc jestem w dupieOtisek pisze:Gówno mi napisał sms że wina po twojej stronieCodi pisze:Dlaczego po użyciu w linuxie polecenia np. dhclient eth0 jest usuwana stara konfiguracja sieci i po restarcie nei działa nic?

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Faktycznie Jestemgównem coś wspominał że Cię widział jak był u siebie.Codi pisze:jestem w dupie

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Witam eksperta
Potrzebuję sprzętu do chakowania płyt głównych
Pomoże mnie pan?
Potrzebuję sprzętu do chakowania płyt głównych
Pomoże mnie pan?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Jestemguwnem dobry temat, na 7 stron 

Spoiler
Pokaż
Szkoda, że już go nie ma