Benczmarkujemy swojego smartfona

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99140
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Burak » 23-02-2019, 11:53

Po co miałbym to robić? :karol2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 11:54

wtedy kupisz sobie nowy, lepszy

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99140
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1453

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Burak » 23-02-2019, 11:57

Ten dobrze działa.
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 11:58

czego klamiesz :major:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:28

:konon: :konon: :konon: Obrazek :konon: :konon: :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:29

ale guwno :papa:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:36

Tycior pisze:
23-02-2019, 14:29
ale guwno :papa:
Co tam pokaz slajdow :konon: :konon: :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:37

procesor 46k a ja mam 64 xD

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:40

Tycior pisze:
23-02-2019, 14:37
procesor 46k a ja mam 64 xD
Twój gpu to gowno xD
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:40

a co mi po gpu jak ja w gry nie gram xD
procesor ważniejszy

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:42

Tycior pisze:
23-02-2019, 14:40
a co mi po gpu jak ja w gry nie gram xD
procesor ważniejszy
Procesor wyswietla Ci wszystkie animacje w smarfonie? To nie 2004 ze procek robil wszystko :konon: :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:45

jakie animacje? :karol2: wyłączenie wszystkich animacji to pierwsze co robie w kazdym telefonie
w opcjach programistycznych to sie ustawia. Nie potrzebuje gówno animacji przełączenia aplikacji.
Masz gówno procesor i sie z tym pogódź :kurski:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:49

Tycior pisze:
23-02-2019, 14:45
jakie animacje? :karol2: wyłączenie wszystkich animacji to pierwsze co robie w kazdym telefonie
w opcjach programistycznych to sie ustawia. Nie potrzebuje gówno animacji przełączenia aplikacji.
Masz gówno procesor i sie z tym pogódź :kurski:
Wszystko co teraz robisz piszesz posty z tel snap fejso inne gowna musi przetworzyć gpu. Procek juz nie jest tak ważny :konon:

Po za tym moj telefon ma juz 3 lata a twój nawet roku nie ma xD
Co to bedzie jak niedługo przesiade sie na v40.
Bedziesz czekał kolejne 3 lata zeby mnie dogonić :konon: :konon: :konon: :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:50

Otisek pisze:
23-02-2019, 14:49
Po za tym moj telefon ma juz 3 lata a twój nawet roku nie ma
no i? ale mój to średnia półka a twój flagowiec :kurski:
Otisek pisze:
23-02-2019, 14:49
Co to bedzie jak niedługo przesiade sie na v40.
na chuj ci te lg xD najgorsze gunwo

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20944
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Otisek » 23-02-2019, 14:55

Tycior pisze:
23-02-2019, 14:50
ale mój to średnia półka a twój flagowiec
To nie startuj do flagowca konusie xD
Po za tym seria G to flagowce
Tycior pisze:
23-02-2019, 14:50
najgorsze gunwo
Ból dupola czy co :karol2:
Seria v nie ma takich problemow co seria g co w sumie nie powinno sie wydarzyć :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116327
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1106

Benczmarkujemy swojego smartfona

Post autor: Tycior » 23-02-2019, 14:56

Otisek pisze:
23-02-2019, 14:55
Seria v nie ma takich problemow co seria g
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahahaha nie, wcale
Otisek pisze:
23-02-2019, 14:55
Po za tym seria G to flagowce
V też

Tak jak u Samsunga S i Note
Ostatnio zmieniony 23-02-2019, 14:56 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości