Coś mi wpierdala RAM

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:41

Ale nie wiem co, mam tylko chrome odpalony :hmm:

Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7233
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Dranz » 27-12-2015, 22:42

Format chłopie.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97769
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1162

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 27-12-2015, 22:43

To chrome.
jak ma na imie twoj pies

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:46

Dranz pisze:Format chłopie.
wczoraj robiony z win10 do win7
Ridż pisze:To chrome.
chrom żre mi 300mb

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97769
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1162

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 27-12-2015, 22:46

Tylko Ci przypomnę, że Chrome ma oddzielne procesy dla każdej z kart.
jak ma na imie twoj pies

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:48

No ok już jakiś svhost.exe mi żarł 2GB ubiłem go, przeładował się explorer i git

Obrazek

Dodano: Nie 27 Gru, 2015 22:52
Znowu sie aktywował proces ten :|

Obrazek

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Jester » 28-12-2015, 11:15

Sprawdź czy tam nie ma Bambo z Nigerii :bambo:

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97769
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1162

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 28-12-2015, 11:16

Magda pisze:Sprawdź czy tam nie ma Bambo z Nigerii :bambo:
Myślisz, że Tycior ma bananowe ramy?
jak ma na imie twoj pies

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 11:59

Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 101550
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1505

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 28-12-2015, 12:02

TYCIOR pisze:Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git
xD

Czemu emotka Tyciorfejs została usunięta? Tu by bardzo pasowała.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 12:03

No i czego rżysz co?
Ostatnio zmieniony 28-12-2015, 12:04 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97769
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1162

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 28-12-2015, 12:05

Burak pisze:
TYCIOR pisze:Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git
xD

Czemu emotka Tyciorfejs została usunięta? Tu by bardzo pasowała.
Adrian chciał nas zgłosić do Trybunału Konstytucyjnego, dlatego nie ma.
jak ma na imie twoj pies

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 37682
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 819

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: pawian » 28-12-2015, 14:56

zapewne masz zasilacz z czarnej listy
liczę na plusa
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 14:59

Wymiana zasilacza na Mustanga pomogła, dzięki.

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 120740
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1159

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 29-12-2015, 12:29

To znowu się dzieje, tylko że na laptopie

Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 97769
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1162

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 29-12-2015, 12:30

To wyłącz aktualizacje.
jak ma na imie twoj pies

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości