Coś mi wpierdala RAM

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:41

Ale nie wiem co, mam tylko chrome odpalony :hmm:

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Dranz » 27-12-2015, 22:42

Format chłopie.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 27-12-2015, 22:43

To chrome.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:46

Dranz pisze:Format chłopie.
wczoraj robiony z win10 do win7
Ridż pisze:To chrome.
chrom żre mi 300mb
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 27-12-2015, 22:46

Tylko Ci przypomnę, że Chrome ma oddzielne procesy dla każdej z kart.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 27-12-2015, 22:48

No ok już jakiś svhost.exe mi żarł 2GB ubiłem go, przeładował się explorer i git

Obrazek

Dodano: Nie 27 Gru, 2015 22:52
Znowu sie aktywował proces ten :|

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Jester » 28-12-2015, 11:15

Sprawdź czy tam nie ma Bambo z Nigerii :bambo:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 28-12-2015, 11:16

Magda pisze:Sprawdź czy tam nie ma Bambo z Nigerii :bambo:
Myślisz, że Tycior ma bananowe ramy?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 11:59

Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 28-12-2015, 12:02

TYCIOR pisze:Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git
xD

Czemu emotka Tyciorfejs została usunięta? Tu by bardzo pasowała.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 12:03

No i czego rżysz co?
Ostatnio zmieniony 28-12-2015, 12:04 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 28-12-2015, 12:05

Burak pisze:
TYCIOR pisze:Okazało się że to aktualizacje się włączały ale wyjebalem je i git
xD

Czemu emotka Tyciorfejs została usunięta? Tu by bardzo pasowała.
Adrian chciał nas zgłosić do Trybunału Konstytucyjnego, dlatego nie ma.
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 34401
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 760

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: pawian » 28-12-2015, 14:56

zapewne masz zasilacz z czarnej listy
liczę na plusa
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 28-12-2015, 14:59

Wymiana zasilacza na Mustanga pomogła, dzięki.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106499
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 29-12-2015, 12:29

To znowu się dzieje, tylko że na laptopie

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Ridż » 29-12-2015, 12:30

To wyłącz aktualizacje.
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości