Coś mi wpierdala RAM

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39204
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Finczy » 16-03-2018, 22:34

Ty możesz grać mając 1fps i tak grasz jakbyś w ogóle nie grał. Więc resztę ramów możesz oddać Burkowi, a ty sobie zostaw te 125mb.

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 17-03-2018, 09:41

Przy 125mb nawet gra nie odpali

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39204
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Finczy » 17-03-2018, 12:24

Starczy ci.

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 17-03-2018, 13:56

nie wystarczy

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 03-05-2018, 13:13

Patrzcie dodali 2 nowe zakładki w menadżerze :duda2:

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 13:40

Obrazek

I tak się powoli siedzi na tym komputerku.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 03-05-2018, 13:47

słabe te ramy masz 1333 :bambo:

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 13:57

phpBB [media]


No faktycznie różnica.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 03-05-2018, 14:03

dla mnie roznica :polak:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 14:07

No jest różnica, w cenie :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 23:29

Coś mi wpierdala RAM :/
Obrazek
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39204
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Finczy » 03-05-2018, 23:30

Moje doświadczenie komputerowe mówi że sprawką wpierdalania ramu może być 7zip :hmm:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 23:31

Dzięki za pomoc, sprawdzę i dam znać.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39204
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Finczy » 03-05-2018, 23:32

Jak pomogłem to oczekuję na plusa ;)

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-05-2018, 23:33

Faktycznie, to był 7-zip. Masz plusa: +
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39204
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Finczy » 03-05-2018, 23:36

Plusownia w 3 maja pewnie nie pracuje, nie? Dzisiaj nie dojdzie do mnie ten plus, ehh.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości