Coś mi wpierdala RAM

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 05-05-2018, 18:07

na rzeszowskim :testo:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 05-05-2018, 18:09

Jeszcze ci się wydaje że w Rzeszowie jesteś? No nieźle, Choroszcz już na ciebie czeka :duda3:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 05-05-2018, 18:16

Widzę wszystko w zalesia :marian:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 02-07-2018, 16:32

No witam :klocuch:

Obrazek
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 03-07-2018, 11:07

mi starcza 8 :karol2:

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 03-07-2018, 11:43

Tycior pisze: mi starcza 8
To po co chcesz dokupić? :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 03-07-2018, 13:00

bo rozbudowuje :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38164
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: jesienno-zimowy » 03-07-2018, 18:55

Bo kopiuje od ciebie xD
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 04-07-2018, 11:01

juz nic nie kupuje, szkoda kasy :major2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38164
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: jesienno-zimowy » 04-07-2018, 17:58

Ja bym kupował panie :kurski:
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 04-07-2018, 18:06

kupilem telefon
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 04-07-2018, 18:12

Jaki dałn :testo:

SSD byś sobie przynajmniej kupił, fajnie jest :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 04-07-2018, 18:14

po co mi ssd, system i tak szybko startuje
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 04-07-2018, 18:16

A po co ci nowy telefon, skoro ten działa? :karol2:

Ja już chyba nie dam rady z komputera bez SSD dłużej korzystać. Wolne to :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106320
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Tycior » 04-07-2018, 18:17

Burak pisze: skoro ten działa?
bateria nie dziala :polak2:
Burak pisze: Wolne to
zainstaluj win10, start bez ssd to jakies 5s
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Coś mi wpierdala RAM

Post autor: Burak » 04-07-2018, 18:20

Tycior pisze: zainstaluj win10, start bez ssd to jakies 5s
No jak komputera używasz tylko do oglądania filmików na YT i grania w gierki jak ty to tak :norek:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości