Wasze temperatury komputerka

Software, hardware, wózki inwalidzkie
jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38211
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Wasze temperatury komputerka

Post autor: jesienno-zimowy » 06-12-2018, 19:20

Burak pisze:
06-12-2018, 18:12
elegancka obudowa dla kawalera
Bardzo ładna obudowa, kawalerze. Mi tak mówił sprzedawca próbując wcisnąć Toyotę Yaris. Idealny samochód dla kawalera :klocuch:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 21:54

Burak pisze:
06-12-2018, 18:12
SilentiumPC Gladius M40
ja mam m35 here tutaj
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 21:57

Tycior pisze:
06-12-2018, 21:54
m35
Nie podobają się dla mnie te nowe obudowy co półkę w środku mają i można tylko dwa dyski zamontować :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 21:58

Burak pisze:
06-12-2018, 21:57
można tylko dwa dyski zamontować
a dlaczego dwa? przeca wypierdalasz napęd cd dvd blurej i masz miejsce
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 21:59

Tycior pisze:
06-12-2018, 21:58
a dlaczego dwa? przeca wypierdalasz napęd cd dvd blurej i masz miejsce
Kupujesz obudowę bez półki i możesz zamontować 4 dyski, 3 w dodatkowym HDD Cage i wypierdalasz napęd cd dvd bluray i jeszcze masz miejsca :duda3:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:00

mi niepotrzeba tyle dyskow
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 22:01

Mi potrzeba, dlatego taką obudowę kupiłem :stonoga:

Ale nie rozumiem po co ta półka, przecież to ogranicza przepływ powietrza w obudowie :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:03

ja mam najebane wiatraków w kurwe tam
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 22:29

No ja mam aktualnie 5 w tym momencie teraz i eleganckie temperatury.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:31

no u mnie tez fajne są
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 22:31

Na dyskach mi 15 stopni spadło :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:33

temperature mam niską, ale mam wrażenie jak gram w coś wymagającego jakby komputer głośniej chodzil niz kiedys
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 22:36

Może to przez kurz w środku? :klocuch:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:36

ostatnio jak bios resetowalem to czyścilem
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Burak » 06-12-2018, 22:39

Ale dokładnie, czy tak po wierzchu tylko? :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106377
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Wasze temperatury komputerka

Post autor: Tycior » 06-12-2018, 22:41

tylko tako :major2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości