Znowu zmieniam rom

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 10:59

Instaluje androida 6.0 :qface:

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 11:13

Mózg se zmień :major2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 11:19

no juz elegancki android 6 jest :duda2: Tylko cos mi sie grzeje za mocno :testo:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 12:03

Zamontuj mu Fortisa 3.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 12:22

no nie wiem :qface:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 13:12

Będzie miał niższe temperatury, tylko bateria może troszkę krócej chodzić bo wiatrak będzie pracował :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 13:18

jeszcze krócej? :papa2:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 13:20

Już krótko pracuje?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 13:24

phpBB [media]

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 14:32

Kup nowy :duda3:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 20-06-2018, 14:55

Nie chce

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91395
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1079

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 20-06-2018, 18:04

wgrał starszy system niż miał ahahahahah ale glupek nie ma najnowszych aktualizacji
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 20-06-2018, 18:46

Korzysta z systemu bez wsparcia :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91395
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1079

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 20-06-2018, 18:50

Nowych funkcji mu nie dodają :lewin: :lewin: :lewin:
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109917
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 21-06-2018, 09:26

Jakie debile, G4 i tak juz nie ma wsparcia :karol2:

Instaluje lolipopa

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 21-06-2018, 11:23

Tycior pisze: Jakie debile, G4 i tak juz nie ma wsparcia
To po co ci taki stary telefon? :norek:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości