Znowu zmieniam rom

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 14:06

wgraj cyjanogenmoda i z głowy
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 14:07

chcialem wlasnie wgrać cos na czystym androidzie, ale weź kurwa wgraj :polak2: :polak2:
First Time Install / Clean Flash
0. Unlock your bootloader, yes!
1. Flash "MIUI China Official" version "12.0.8.0" before beginning. (You must have it flashed onto your device before beginning, definitely must!) by your preferred method.
1.2 Make sure what you have flashed is MIUI China Official V12.0.8.0 and not Xiaomi.EU
2. Flash the LRTeam TWRP (Known in the community as Chinese TWRP, no mauro's TWRP)
Move the file onto your device and flash it via "Install ZIPs" or you can go to go into sideload mode and run "adb sideload rom.zip" to have it sideloaded.
3. After flashing, "format" (not wipe) your data.
4. Reboot to System

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35049
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 742

Znowu zmieniam rom

Post autor: Pycior » 03-11-2020, 14:19

No prosta instrukcja :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 14:33

w którym momencie pisałem, że to jest trudne, bo nie przypominam sobie? :karol2:
Chodzi mi o narzucone z góry wersje TWRP i romów, których trzeba szukac na jakichś mongolskich stronkach.
Kiedyś tak nie było

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35049
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 742

Znowu zmieniam rom

Post autor: Pycior » 03-11-2020, 15:48

Dobry poradni daje linki razem z instrukcją
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 15:55

Pycior pisze:
03-11-2020, 14:19
No prosta instrukcja :karol2:
po angielsku to tycior nie umie
Boli mnie co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35049
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 742

Znowu zmieniam rom

Post autor: Pycior » 03-11-2020, 16:00

Umie pewnie najlepiej z nas wszystkich :karol:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 16:02

chyba od ciebie :major3:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 17:00

Zainstalowalem, ale nie bylo warto :papa:

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 17:01

i już wracasz :papa:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108212
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1337

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 03-11-2020, 17:02

kiedys sie wgrywalo twrp i roma przez niego i juz a tera kurna najpierw trzeba wgrac soft a by wgrac rekorwry b zeby wgrac rom c
ale durne
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 17:04

Ridż pisze:
03-11-2020, 17:02
kiedys sie wgrywalo twrp i roma przez niego i juz a tera kurna najpierw trzeba wgrac soft a by wgrac rekorwry b zeby wgrac rom c
ale durne
no o tym mowie, popierdolilo kogos :papa:
Burak pisze:
03-11-2020, 17:01
i już wracasz :papa:
tak, ale na razie telefon wpadl mi w bootloopa :karol:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 17:05

i kolejny telefon zepsuł
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 17:07

jebać to i instalować globala, czy xiaomi.eu?
Proszę o poważne odpowiedzi

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 121955
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 03-11-2020, 17:07

miuipolska, mówiłem ci
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150459
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1448

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 03-11-2020, 17:10

MIUI Polska zdechło, mówiłem ci

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość