Znowu zmieniam rom

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16614
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 578

Znowu zmieniam rom

Post autor: Otisek » 23-11-2018, 11:10

Ja okolo półtora roku na tym samym romie :cosiek:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 11:12

no debile, jak tak mozna :papa2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16614
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 578

Znowu zmieniam rom

Post autor: Otisek » 23-11-2018, 11:12

Normalnie :karol:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 11:14

po to są romy, po to one są, żeby zmieniac
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16614
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 578

Znowu zmieniam rom

Post autor: Otisek » 23-11-2018, 11:17

Ja nie mam backupow żadnych oprócz zdjęć :cosiek:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 23-11-2018, 12:27

Tycior pisze:
23-11-2018, 10:33
zmien to :major2:
Nie zmienię, bo pisałeś że zjebali MIUI :major:
Otisek pisze:
23-11-2018, 11:17
Ja nie mam backupow żadnych oprócz zdjęć :cosiek:
No sejm, nie chce mi się tego przenosić wszystkiego :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 12:45

przeciez miui samo robi kopie :karol2:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 23-11-2018, 13:24

Nie wszystkiego.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 14:57

owszem, wszystkiego
caly system, aplikacje, zdjecia, kontakty, smsy
niby czego brakuje?
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 23-11-2018, 21:01

Tego co jest na wbudowanej pamięci nie zapisuje :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 10:42

Burak pisze:
23-11-2018, 21:01
Tego co jest na wbudowanej pamięci nie zapisuje
co ty pierdolisz? :karol2: czyli czego niby?
myslisz, że ja bez backupa bym zmienial romy co 2dni?

oslo już jest od wczoraj aktualizacja xiaomi.eu a ja nie instalowalem jeszcze :major2:

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89278
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 10:46

Aktualizujesz już?
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 10:48

no :bambo:
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89278
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 10:51

Zdaj relację z działania.
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106317
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 10:54

wielkich zmian nie widze, zamiast LTE będzie 4G
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 24-11-2018, 10:55

Tycior pisze:
24-11-2018, 10:54
wielkich zmian nie widze, zamiast LTE będzie 4G
Ja mam tak na romie z 2016 już :major2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości