Znowu zmieniam rom

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 16:36

mi jest obojętny

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 24-11-2018, 16:44

Ridż pisze:
24-11-2018, 16:31
Nocz to gówno.
Też tak uważam, zbędne to.
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 24-11-2018, 17:24

Niby powiększają ekran przez usuwanie przycisków na dole, a zmniejszają tym noczem.
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 19:00

nadal nie wgralem :bronek:

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 24-11-2018, 19:06

Czemu :major2:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 22:35

co sie ze mną dzieje, wgralem roma 1,5h temu i telefon sie zbootowal a zapomnialem o nim xD
Teraz biore, chcialem cos sprawdzic a tam "Device is locked" :cosiek:

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 24-11-2018, 22:37

Od tego ćpania już zaniki pamięci :duda3:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 22:39

nie chce mi sie logowac, chyba jutro to zrobie

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 23:54

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 102068
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1514

Znowu zmieniam rom

Post autor: Burak » 24-11-2018, 23:55

Idź spać, a nie romy w nocy zmieniasz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 24-11-2018, 23:56

sobota jest, to moge :major2:

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 25-11-2018, 09:18

W niedzielę do kościoła.
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 25-11-2018, 12:33

juz bylem

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 41430
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1098

Znowu zmieniam rom

Post autor: Finczy » 22-12-2018, 14:49

Co tu taka grobowa cisza? Przecież tyle romów do tej pory wyszło. Jeden mi się spodobał i polecam go Tyciorowi. Mianowicie! W końcu po wgraniu roma można dzwonić do ludzi! :duda3:
- whatever - happens - happens -

Tycior
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 122008
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1172

Znowu zmieniam rom

Post autor: Tycior » 22-12-2018, 15:48

Siedze na xiaomi.eu od miesiaca

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 98900
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1182

Znowu zmieniam rom

Post autor: Ridż » 23-12-2018, 11:16

ja nie zmieniam, tylko zaktualizowalem oficjalnie z poziomu telefonu
wiedźmin gerard jest tak słaby, że już wolę grać w gotika

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości