VoLTE - brak na xiaomi

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 19:28

Nawet w diagnostyce nie mogę uruchomic, pomoy :major:

Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Burak » 16-09-2018, 19:29

Molte volte?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 19:29

nie pajacuj to poważny temat :papa2:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Burak » 16-09-2018, 19:33

Gdzie mogę sprawdzić czy u mnie działa?

Czy taki nowoczesny telefon jak Redmi Note 2 nie wspiera tej funkcji? :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 19:35

play nie ma volte na androidach, tylko ios

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 97932
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1428

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Burak » 16-09-2018, 19:47

No to słabo :major2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 19:56

a orange ma :major:

Marta
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 10248
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 532

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Marta » 16-09-2018, 19:57

phpBB [media]

BREJWIK ERPEKA CIEMNA SFERA ŻADNE DICHO
Wjeżdża niecaps, a lamusy dupa cicho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93325
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Ridż » 16-09-2018, 20:43

co to to volte?
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 20:46

rozmowy przez lte

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93325
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Ridż » 16-09-2018, 20:47

to nie mozna dzwonic przez lte normalnie? lol myslalem, ze dziala
jestem retro jak gothic

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 20:49

Ridż pisze: to nie mozna dzwonic przez lte normalnie?
to zadzwon byle gdzie albo sprawdz stan konta i zobacz, że zniknie LTE i pojawi się 3G

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93325
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1102

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Ridż » 16-09-2018, 20:49

nie chce mi sie dzwonic, wierze na slowo
jestem retro jak gothic

solkrallis
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1199
Rejestracja: 12-08-2018, 13:21
Beczki: 50

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: solkrallis » 16-09-2018, 20:52

Tycior, gdzie te opcje są w teefonie?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113511
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1075

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: Tycior » 16-09-2018, 20:57

solkrallis pisze: gdzie te opcje są w teefonie?
*#*#4636#*#*

solkrallis
Awatar użytkownika
VIP

Posty: 1199
Rejestracja: 12-08-2018, 13:21
Beczki: 50

VoLTE - brak na xiaomi

Post autor: solkrallis » 16-09-2018, 21:03

dobre, daje beczke
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości