Wasze wnętrza blaszaków

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 17-01-2020, 07:37

i ten dumny napis take me :karol:

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34870
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 734

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Pycior » 17-01-2020, 10:05

Wiedziałem że albo Tyciurek albo Burciurek to skomentuje :papa:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 17-01-2020, 10:40

Ridż pisze:
16-01-2020, 23:01
Ridż pisze:
18-12-2019, 21:52
kiedys pokaze
Obrazek
mowilem ze pokaze
Co to za karta na PCI?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34870
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 734

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Pycior » 17-01-2020, 10:47

Moze karta sieciowa :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 17-01-2020, 10:49

Burak pisze:
17-01-2020, 10:40
Co to za karta na PCI?
8600 :papa:

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107557
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1332

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Ridż » 18-01-2020, 08:52

Burak pisze:
17-01-2020, 10:40
Co to za karta na PCI?
Sieciowa, bo lan nie działa w mobo.

Kejbul menedżment do poprawy, ale czekam na zasilacz, ram i kable sata.
Stary dysk 3,5cala robi za półkę dla 2,5 calowca :qface:
Ostatnio zmieniony 18-01-2020, 08:53 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 18-01-2020, 10:42

a bylo sobie nowego kompa zlozyc to kombinuje :major2:

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107557
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1332

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Ridż » 18-01-2020, 10:43

Po co składać nowego, skoro mam już przyzwoitą bazę za friko :qface:
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 18-01-2020, 11:35

Z zepsutą płytą główną i starym procesorem :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 18-01-2020, 11:51

i bombowym zasilaczem :jajcarz:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 18-01-2020, 11:53

Zasilacz już kupił nowy chyba nie? :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 18-01-2020, 11:55

no to małą obudową :kondominium:

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107557
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1332

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Ridż » 18-01-2020, 12:59

a może to zasilacz nie dostarcza prądu do lanu :bambo:
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 18-01-2020, 13:13

No na bank :ibisz:

W ogóle sprawdzałeś czy ten port na pewno nie działa? Może był wyłączony w Menadżerze urządzeń albo coś, a fachowiec wymienił kartę zamiast sprawdzić.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34870
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 734

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Pycior » 18-01-2020, 13:29

Przecież Ricz wgrał nowy system :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 18-01-2020, 13:48

No ale może nie sprawdzał tego portu, tylko od razu do zewnętrznej podłączył? :norek:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość