Wasze wnętrza blaszaków

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 16-12-2020, 21:51

Ale gejmer

szczypior
Wygrał Jebany

Posty: 4002
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: szczypior » 16-12-2020, 21:56

Nie do końca myślę

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107557
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1332

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Ridż » 17-12-2020, 16:37

Ridż pisze:
16-01-2020, 23:01
Ridż pisze:
18-12-2019, 21:52
kiedys pokaze
Obrazek
mowilem ze pokaze
Ridż pisze:
16-12-2020, 20:52
Obrazek
MOBO: Machinist X99Z V102
CPU: Intel Xeon E5 2620v3 (Turbo Unlocked)
GPU: ASUS Radeon RX 560 AREZ EVO OC 2GB GDDR5
RAM: Apacer 8GB DDR4
PSU: SPC Vero L2 500W
SSD: Goodram CL100 480GB
Cooler CPU: SPC Spartan 4.

Ramku trzeba zwiększyć, GPU za kilka miesięcy wymienić, kupić jakiś dysk NVME i będzie.
O, i obudowę zmienić, bo to jakiś ibox stary brzydki.
ale sie zmienilo :qface:
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

szczypior
Wygrał Jebany

Posty: 4002
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: szczypior » 17-12-2020, 16:44

jak bede mial chwile to tez dodam :meksyk:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 17-12-2020, 17:03

przecież elegancka obudowa, po co zmieniać
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34870
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 734

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Pycior » 17-12-2020, 17:13

Ridż pisze:
17-12-2020, 16:37
Ridż pisze:
16-01-2020, 23:01
Ridż pisze:
18-12-2019, 21:52
kiedys pokaze
Obrazek
mowilem ze pokaze
Ridż pisze:
16-12-2020, 20:52
Obrazek
MOBO: Machinist X99Z V102
CPU: Intel Xeon E5 2620v3 (Turbo Unlocked)
GPU: ASUS Radeon RX 560 AREZ EVO OC 2GB GDDR5
RAM: Apacer 8GB DDR4
PSU: SPC Vero L2 500W
SSD: Goodram CL100 480GB
Cooler CPU: SPC Spartan 4.

Ramku trzeba zwiększyć, GPU za kilka miesięcy wymienić, kupić jakiś dysk NVME i będzie.
O, i obudowę zmienić, bo to jakiś ibox stary brzydki.
ale sie zmienilo :qface:
Zarabia hajs to się ma :ibisz:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107557
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1332

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Ridż » 17-12-2020, 18:28

Burak pisze:
17-12-2020, 17:03
przecież elegancka obudowa, po co zmieniać
wiatru sie nie da dobrze zainstalowac z przodu i nie ma usb3 z przodu
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Marta
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 11475
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 588

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Marta » 24-12-2020, 14:15

wy czyścicie PC przed zdjęciami?
u mnie zawsze w chuj kurzu jest, nawet dzień po wyczyszczeniu

szczypior
Wygrał Jebany

Posty: 4002
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: szczypior » 24-12-2020, 14:41

Marta pisze:
24-12-2020, 14:15
wy czyścicie PC przed zdjęciami?
u mnie zawsze w chuj kurzu jest, nawet dzień po wyczyszczeniu
Ja raz na rok czyszczę albo i nie :duda2:

Obrazek

Obrazek

Tycior
Wygrał Jebany

Posty: 148223
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1426

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Tycior » 24-12-2020, 14:46

Marta pisze:
24-12-2020, 14:15
wy czyścicie PC przed zdjęciami?
nie czyscilem

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 24-12-2020, 20:24

Chłop ssd nie ma w komputerku :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Cartman
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 17355
Rejestracja: 21-04-2013, 16:16
Beczki: 283

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Cartman » 24-12-2020, 22:25

Bo w ju kej jeszcze takich technologii nie ma
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł :bambo: ~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
[you] wali konia do anime :fack-off:

szczypior
Wygrał Jebany

Posty: 4002
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: szczypior » 25-12-2020, 08:48

Ten komp ma, z 5 lat :major2: wyjebane mam
I tak Gram tylko w CS

Cartman Zamknij pizde
Mam tyle kasy że mogę twoja ruderę razem z tobą wykupić obsrancu :major3:

Tycior może potwierdzić


Co to ssd?
Ostatnio zmieniony 25-12-2020, 08:50 przez szczypior, łącznie zmieniany 3 razy.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 25-12-2020, 09:40

szczypior pisze:
25-12-2020, 08:48
Co to ssd?
Taki szybszy HDD, kup se i zainstaluj na nim system, tanie są a odczujesz dużą różnicę w używaniu komputerka
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

szczypior
Wygrał Jebany

Posty: 4002
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: szczypior » 25-12-2020, 09:41

Ee tam
Zbędne jak dla mnie :qface:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119589
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1706

Wasze wnętrza blaszaków

Post autor: Burak » 25-12-2020, 09:47

Też tak myślałem dopóki nie kupiłem :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości