Jaki masz zasilacz

chuju :polak2:

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17089
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Jaki masz zasilacz

Post autor: Otisek » 04-11-2018, 12:37

Ja mam takie coś
Obrazek
Chyba nie jest z czarnej listy :qface:
Ostatnio zmieniony 04-11-2018, 12:37 przez Otisek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Jaki masz zasilacz

Post autor: Tycior » 04-11-2018, 12:40

Antec VP 500w

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91319
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1078

Jaki masz zasilacz

Post autor: Ridż » 04-11-2018, 13:25

Mam GreenCell do mojego Asuska.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Jaki masz zasilacz

Post autor: Tycior » 04-11-2018, 14:43

Ridż pisze: GreenCel
no tak srednio bym powiedzial

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91319
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1078

Jaki masz zasilacz

Post autor: Ridż » 04-11-2018, 14:44

Fajny ładowarek laptopowy. I tańszy niż oryginał, który mi się skaszanił.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17089
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Jaki masz zasilacz

Post autor: Otisek » 04-11-2018, 16:08

Burak, zapraszam
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Jaki masz zasilacz

Post autor: Tycior » 04-11-2018, 16:10

burak spi

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17089
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Jaki masz zasilacz

Post autor: Otisek » 04-11-2018, 16:27

Obudź go :troll:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Jaki masz zasilacz

Post autor: Tycior » 04-11-2018, 16:31

Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17089
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Jaki masz zasilacz

Post autor: Otisek » 04-11-2018, 17:20

Pokaż resztę :polak2: co mnie chuju obgadujesz z Burakiem :polak2:
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Jaki masz zasilacz

Post autor: Burak » 04-11-2018, 17:42

Też mam Seasonica
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17089
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Jaki masz zasilacz

Post autor: Otisek » 04-11-2018, 18:07

Wyciągajcie blaszaki i cykać fotki :polak2:
Ostatnio zmieniony 04-11-2018, 18:08 przez Otisek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109819
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Jaki masz zasilacz

Post autor: Tycior » 04-11-2018, 18:09


Jester
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 29171
Rejestracja: 14-05-2015, 23:44
Beczki: 175

Jaki masz zasilacz

Post autor: Jester » 05-11-2018, 08:45

Dobry mam. W starym kompie to już dziewiąty rok działa :major:
Ostatnio zmieniony 05-11-2018, 08:46 przez Jester, łącznie zmieniany 1 raz.

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39205
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Jaki masz zasilacz

Post autor: Finczy » 05-11-2018, 17:30

Taki czarny i coś tam się kręci w środku.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96951
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1408

Jaki masz zasilacz

Post autor: Burak » 06-11-2018, 11:16

Seasonic najlepsze robi :polak:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości