Ale beka, mam nową grafike

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 20-11-2018, 15:22

Nawet nie wiedzialem, że posiadam zintegrowaną grafike :duda2:

Obrazek

MisterM
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 2929
Rejestracja: 13-08-2018, 21:59
Beczki: 41

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: MisterM » 20-11-2018, 15:25

Też mam gtx 960
W imie zasad skurwysynu.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 91395
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1079

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Ridż » 20-11-2018, 15:38

Gratuluję zakupu.
siedzę w aucie, lecą stare hity, numa numa jej

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 20-11-2018, 15:47

dziala :major:

Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17137
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Otisek » 20-11-2018, 16:23

I jak jakosc tego benka? Daje radę?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 20-11-2018, 22:23

jest git

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17137
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 13:42

Ma 144hz? Jak nie to kupa :papa2:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 14:50

144hz za 200zl, ok :duda2:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 17137
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 585

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 15:01

To kupa :konon:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 16:04

mi pasuje :polak:

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39270
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1000

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Finczy » 21-11-2018, 18:01

Najsu. Do którego monitora teraz będzie walone?

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 18:51

do obu :qface:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Burak » 22-11-2018, 12:58

Włączysz se film 3D na obydwu monitorach i będziesz zeza robił żeby w 3d było? :papa:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 08:31

a mozna tak? :major3:

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 96993
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1410

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Burak » 23-11-2018, 12:34

Jeszcze jak :papa:

phpBB [media]


Tylko żeby ci tak nie zostało :konon:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 109920
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1050

Ale beka, mam nową grafike

Post autor: Tycior » 23-11-2018, 12:35

to potem zobacze :major:

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości