Nowy komputerek

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106402
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Nowy komputerek

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:24

a no to spoko
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33956
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Nowy komputerek

Post autor: Tyciorex » 27-07-2020, 17:58

Ja mam napęd
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 27-07-2020, 18:01

Ridż pisze:
27-07-2020, 16:10
Po co napęd, nie rozumiem.
jak to po co, żeby gry instalować :major:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106402
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Nowy komputerek

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 18:05

Burak pisze:
27-07-2020, 18:01
Ridż pisze:
27-07-2020, 16:10
Po co napęd, nie rozumiem.
jak to po co, żeby gry instalować :major:
to nie plejstacjon
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 27-07-2020, 18:09

To jak ma instalować gry z CD-Action i Cybermychy? :major2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143188
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Nowy komputerek

Post autor: Tycior » 28-07-2020, 09:00

w CD-Action juz od dawna nie ma płyt tylko kody :papa:

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 28-07-2020, 09:53

A w cybermyszy jeszcze są?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143188
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Nowy komputerek

Post autor: Tycior » 28-07-2020, 11:03

nie kupuje cybermyszy, wole play

TyciorBiedak
Posty: 10
Rejestracja: 23-09-2020, 21:25

Nowy komputerek

Post autor: TyciorBiedak » 23-09-2020, 21:35

Jaki bieda zestaw :ibisz: Na chuj ci był monitor? Było dokupić w następnym miesiącu :ibisz: I RX 570 zamiast 580 :karol2: :karol2: :karol2:

TyciorBiedak
Posty: 10
Rejestracja: 23-09-2020, 21:25

Nowy komputerek

Post autor: TyciorBiedak » 23-09-2020, 21:39

Kurwa zapomniałem dodać fotkę :rozal: :rozal: :rozal: Obrazek
Czekam na obudowę i zasilacz, a w następnym miesiącu pomyślę jaki chcę procesor i ramy.
CHUJOWY MOTHERBOARD, KURWA WIEM :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal: :rozal:

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 23-09-2020, 21:58

ale będzie gejmer
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

TyciorBiedak
Posty: 10
Rejestracja: 23-09-2020, 21:25

Nowy komputerek

Post autor: TyciorBiedak » 23-09-2020, 22:03

Wychaczyłem ofertę na RX Vega 56 Power Color Red Devil. Teraz nie wiem, którego Ryzena wybrać :papa2:
Na płycie poskąpiłem :bambo:

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 23-09-2020, 22:06

TyciorBiedak pisze:
23-09-2020, 22:03
Na płycie poskąpiłem
co złego w tej płycie?

ja to do płyt głównych nie mam szczęścia, dwie budżetowe płyty mi się zjebały, jedna gigabyte druga asrocka, ale teraz mam droższy model asrocka (z77 extreme4) i póki co śmiga elegancko polecam
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

TyciorBiedak
Posty: 10
Rejestracja: 23-09-2020, 21:25

Nowy komputerek

Post autor: TyciorBiedak » 23-09-2020, 22:14

co złego w tej płycie?

ja to do płyt głównych nie mam szczęścia, dwie budżetowe płyty mi się zjebały, jedna gigabyte druga asrocka, ale teraz mam droższy model asrocka (z77 extreme4) i póki co śmiga elegancko polecam

Za mała. Karta mi się urwie :konon: No i może być problem z 3rd generacją Ryzenów.
Co ty masz za Intela? Nadal 4xxx czy tam 3xxx?

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Nowy komputerek

Post autor: Otisek » 23-09-2020, 22:21

2600 :jajcarz:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

TyciorBiedak
Posty: 10
Rejestracja: 23-09-2020, 21:25

Nowy komputerek

Post autor: TyciorBiedak » 23-09-2020, 22:24

B450 Pro-f taką mam z outletu nawet nowa. Zastanawiałem się nad 3600 i 3700x :major:
Teraz skojarzyłem, że to Ty Burak :jajcarz:
Ostatnio zmieniony 23-09-2020, 22:30 przez TyciorBiedak, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości