Pokaż swój ekran smartfona

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 12:54

Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107472
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1330

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 19-02-2014, 13:06

>chrome

Obrazek
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 40614
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 893

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 14:53

Obrazek
Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7250
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 325

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Dranz » 19-02-2014, 15:04

Co hahaha jakiego smartfona hahaha
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 40614
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 893

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 15:09

Normalnego
Obrazek
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 119427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1705

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 19-02-2014, 15:23

Obrazek

Od wczoraj dużo się nie zmieniło (może lepiej tapetę wykadrowałem, ale to tyle).
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34850
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 733

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Pycior » 19-02-2014, 21:27

Remik pisze:Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
Poka nazwe wi-fi
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 21:38

Otisek pisze:
Poka nazwe wi-fi
Jakoś nie mam zakładki wi-fi i nie widać, co jest połączone.. Nie wiem gdzie to bo w ustawieniach nie wiedze.. Ale mam Hasło:okoń

:czesc: :cool:

Obrazek

Se tv oglądam :ok:
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

dr Lewin
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 3118
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 293

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: dr Lewin » 19-02-2014, 22:13

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19-02-2014, 22:24 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.
        • ruchańsko

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34850
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 733

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Pycior » 19-02-2014, 22:47

Ale dzięki czemu masz te TV ?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 22:51

Otisek pisze:Ale dzięki czemu masz te TV ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... apps&hl=pl

Dodano: 19 Lut 2014 22:51
Ale musisz mieć smart tv - lg nie wiem jak w innych jest
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34850
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 733

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Pycior » 19-02-2014, 22:54

Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 23:04

Otisek pisze:Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Nomn, ale w łóżku mogie sobie obejrzeć baje :heart:
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 34850
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 733

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Pycior » 20-02-2014, 20:17

W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107472
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1330

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 21-02-2014, 16:43

Otisek pisze:W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
to są hentaje
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107472
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Beczki: 1330

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 24-02-2014, 21:49

Obrazek
Ale chyba ustawię Kuroneko na tapecie...
Obrazek
jebac narkomanów, zawsze jestem czysty
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość