Pokaż swój ekran smartfona

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 12:54

Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106402
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 19-02-2014, 13:06

>chrome

Obrazek
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 40166
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 888

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 14:53

Obrazek
Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7248
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 322

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Dranz » 19-02-2014, 15:04

Co hahaha jakiego smartfona hahaha
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 40166
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 888

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 15:09

Normalnego
Obrazek
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116427
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Ostrzeżenia: 1
Beczki: 1688

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 19-02-2014, 15:23

Obrazek

Od wczoraj dużo się nie zmieniło (może lepiej tapetę wykadrowałem, ale to tyle).
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33956
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tyciorex » 19-02-2014, 21:27

Remik pisze:Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
Poka nazwe wi-fi
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 21:38

Otisek pisze:
Poka nazwe wi-fi
Jakoś nie mam zakładki wi-fi i nie widać, co jest połączone.. Nie wiem gdzie to bo w ustawieniach nie wiedze.. Ale mam Hasło:okoń

:czesc: :cool:

Obrazek

Se tv oglądam :ok:
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

dr Lewin
Awatar użytkownika
Grafik

Posty: 3118
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 293

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: dr Lewin » 19-02-2014, 22:13

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19-02-2014, 22:24 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.
        • ruchańsko

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33956
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tyciorex » 19-02-2014, 22:47

Ale dzięki czemu masz te TV ?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 22:51

Otisek pisze:Ale dzięki czemu masz te TV ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... apps&hl=pl

Dodano: 19 Lut 2014 22:51
Ale musisz mieć smart tv - lg nie wiem jak w innych jest
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33956
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tyciorex » 19-02-2014, 22:54

Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7189
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 519

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 23:04

Otisek pisze:Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Nomn, ale w łóżku mogie sobie obejrzeć baje :heart:
100icki pisze:
  • ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Tyciorex
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 33956
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 730

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tyciorex » 20-02-2014, 20:17

W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106402
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 21-02-2014, 16:43

Otisek pisze:W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
to są hentaje
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106402
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 24-02-2014, 21:49

Obrazek
Ale chyba ustawię Kuroneko na tapecie...
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości