Pokaż swój ekran smartfona

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7122
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 515

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 12:54

Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
[b][color=#3191D1]100icki[/color][/b] pisze: ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 19-02-2014, 13:06

>chrome

Obrazek
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 34401
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 760

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 14:53

Obrazek
Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Dranz » 19-02-2014, 15:04

Co hahaha jakiego smartfona hahaha
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 34401
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 760

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: pawian » 19-02-2014, 15:09

Normalnego
Obrazek
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95720
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 19-02-2014, 15:23

Obrazek

Od wczoraj dużo się nie zmieniło (może lepiej tapetę wykadrowałem, ale to tyle).
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16653
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 19-02-2014, 21:27

Remik pisze:Witam, pokazujemy tu ss z waszego ekranu smartfona/ iphona czy innego gówna jak umiecie.
Spoiler
Pokaż
Nie wiem czy taki temat był.
Obrazek
Spoiler
Pokaż
W najnowszych wersjach systemu Android możemy bez problemu zrobić zrzut ekranu naciskając kombinację klawiszy:
klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół
Poka nazwe wi-fi
Obrazek

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7122
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 515

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 21:38

Otisek pisze:
Poka nazwe wi-fi
Jakoś nie mam zakładki wi-fi i nie widać, co jest połączone.. Nie wiem gdzie to bo w ustawieniach nie wiedze.. Ale mam Hasło:okoń

:czesc: :cool:

Obrazek

Se tv oglądam :ok:
[b][color=#3191D1]100icki[/color][/b] pisze: ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

dr Lewin
Grafik

Posty: 3048
Rejestracja: 16-07-2013, 09:29
Beczki: 281

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: dr Lewin » 19-02-2014, 22:13

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19-02-2014, 22:24 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16653
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 19-02-2014, 22:47

Ale dzięki czemu masz te TV ?
Obrazek

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7122
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 515

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 22:51

Otisek pisze:Ale dzięki czemu masz te TV ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... apps&hl=pl

Dodano: 19 Lut 2014 22:51
Ale musisz mieć smart tv - lg nie wiem jak w innych jest
[b][color=#3191D1]100icki[/color][/b] pisze: ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16653
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 19-02-2014, 22:54

Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Obrazek

Remik
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 7122
Rejestracja: 25-01-2013, 20:31
Beczki: 515

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Remik » 19-02-2014, 23:04

Otisek pisze:Aha czyli ta telewizja dziala tylko u Ciebie w domu
Nomn, ale w łóżku mogie sobie obejrzeć baje :heart:
[b][color=#3191D1]100icki[/color][/b] pisze: ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16653
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 20-02-2014, 20:17

W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 21-02-2014, 16:43

Otisek pisze:W łóżku hmm czy aby na pewno są to baje ?
to są hentaje
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89409
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Ridż » 24-02-2014, 21:49

Obrazek
Ale chyba ustawię Kuroneko na tapecie...
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości