Pokaż swój ekran smartfona

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Marta
Awatar użytkownika
Alkoholik

Posty: 12331
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 630

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Marta » 21-07-2021, 14:52

ale masz napierdolone ikonek na ekranie :konon:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 21-07-2021, 15:07

tak najlepiej, wszystko pod ręką
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1740

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 21-07-2021, 17:04

dobrze że na iphonie się nie da trzcionki zmienić :wht:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 21-07-2021, 17:29

da się, tylko nie chce mi sie, za duzo roboty
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1740

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 21-07-2021, 18:10

no to dobrze że ci sie nie chce
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 21-07-2021, 18:14

zreszta nawet na androidzie tego nie robie od dawna
Obrazek

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 110219
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1356

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Alferdo » 21-07-2021, 21:41

pokaz pulpit :konon: :konon: :konon:
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 22-07-2021, 08:10

no i? to bylo zabawne 2 lata temu, teraz normalnie mozesz skonfigurować sobie pulpit tylko mi sie nie podoba tak

Obrazek
Obrazek

Marta
Awatar użytkownika
Alkoholik

Posty: 12331
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 630

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Marta » 22-07-2021, 08:15

Ciekawe jak ma na imię VitekTVStream?
Pewnie Roman
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 22-07-2021, 08:18

mozliwe a co? chcesz sie z nim umówić i nie wiesz jak zagadać?
Może tak "Hej vitekTV, jak masz na imię, Roman? Pójdziemy na randke?"
Obrazek

Marta
Awatar użytkownika
Alkoholik

Posty: 12331
Rejestracja: 28-04-2013, 20:18
Lokalizacja: jednak UK>ÓSA
Beczki: 630

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Marta » 22-07-2021, 08:47

Zdajesz sobie sprawę jak powyższy post był żenujący?
Serio zapodałeś tak żenujący post, że ja pierdolę
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 22-07-2021, 11:00

Nie wiem kto jest bardziej kurwa żenujący, Ty siląc się na heheszki widząc nick typa pytasz jak ma na imię? Czy ja starając się wytłumaczyć na chuj ci imię obcego faceta ze screena...
Jestes jakiś upośledzony, czy co?
Ostatnio zmieniony 22-07-2021, 11:01 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1740

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 22-07-2021, 18:25

NiceGuy pisze:
22-07-2021, 08:10
no i? to bylo zabawne 2 lata temu, teraz normalnie mozesz skonfigurować sobie pulpit tylko mi sie nie podoba tak
a jak mi się podoba brak ikon na pierwszym ekranie (oprócz paska na dole) to można tak ustawić?
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 156699
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1514

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Tycior » 22-07-2021, 21:49

da sie, ale nie chce mi sie tego od nowa ustawiac, więc dam tylko screen jak to zrobic

Obrazek
Obrazek

Otisek
Super VIP

Posty: 13343
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Beczki: 143

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Otisek » 29-07-2021, 19:46

Da się w Polsce kupić jakąś taka kartę żeby mieć nielimitowany internet?
W jakiej sieci takie coś jest i za ile trzeba doładować? :meksyk:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124704
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1740

Pokaż swój ekran smartfona

Post autor: Burak » 29-07-2021, 19:48

nie ma chyba prawdziwie nielimitowanego internetu, niby są takie oferty ale po iluśtam GB prędkość ci spada do 1Mb/s
Boli mnie co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości