Chrome corner

Firefox je qpe

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89278
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Chrome corner

Post autor: Ridż » 15-09-2018, 10:36

jak dla mnie słabizna
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 15-09-2018, 11:00

Mi się podoba
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 15-09-2018, 17:11

Freezuje nowa wersja aż muszę proces ubić :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89278
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Chrome corner

Post autor: Ridż » 15-09-2018, 17:20

Burak pisze: Freezuje nowa wersja aż muszę proces ubić :papa2:
Ale słabizna.
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 15-09-2018, 17:41

Dwa razy dziś mi freznęła, mam nadzieję że to naprawią :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89278
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Chrome corner

Post autor: Ridż » 15-09-2018, 18:43

Mi na chromium najnowszym nic nie freezuje.
Obrazek
Koty to gówno wysrane przez kurwę (tj. matkę naturę).

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16614
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 578

Chrome corner

Post autor: Otisek » 19-09-2018, 13:02

Uzywam Firefoxa
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 19-09-2018, 14:47

Burak, jeśli wrzuce do modemu kartę sd i na nią chrome w wersji portable to odpale normalnie na kompie w pracy i nie zostawie śladów jeśli będę odpalać z sd? :testo:
nie chce korzystać z ich firefoxa
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 19-09-2018, 14:50

Obrazek

Nigdy nie używałem, ale skoro to jest portable, to raczej wszystko na pendrivie zapisuje. Poużywaj chwilę i zobacz czy tworzy jakieś pliki na pendrivie.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 19-09-2018, 14:52

Burak pisze: to raczej wszystko na pendrivie zapisuje.
no wlasnie to nie pendrive tylko taki modem mam pod usb z wejściem na karte SD
podepnę modem i te typki nawet nie będą wiedzieć że tam jest karta i mam różne takie swoje programy :qface:
Tylko ciekawe czy z tej karty nie będzie mulić bo ona jakaś stara 8gb
Ostatnio zmieniony 19-09-2018, 14:53 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 19-09-2018, 14:54

Tycior pisze: no wlasnie to nie pendrive tylko taki modem mam pod usb z wejściem na karte SD
No ale system będzie to widział jako pendrive :major:

Poużywaj chwilę w domu i zobacz czy się jakieś pliki profilu tworzą.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 19-09-2018, 14:57

Burak pisze: Poużywaj chwilę w domu i zobacz czy się jakieś pliki profilu tworzą.
w suuuuuuuumie
na ich firefox pewnie nawet ublocka nie zainstaluje więc chuj im w cyce
pobieram, będę testować
https://www.programosy.pl/program,googl ... table.html

///////////////////////////////////

no w chuj portable .exe kurwa iksde

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19-09-2018, 14:58 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 19-09-2018, 14:59

Lel, pobierz i zainstaluj na pendrivie.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 19-09-2018, 14:59

jakaś dziwna ta nazwa, pierdole
szukam zipa
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95660
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Chrome corner

Post autor: Burak » 19-09-2018, 15:00

No to powodzenia :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106315
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1023

Chrome corner

Post autor: Tycior » 19-09-2018, 15:03

no dobra, jednak dziala :karol2:

Obrazek
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości