Microsoft Edge Corner

codename Spartan

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 27-06-2020, 22:34

Chciałem se sprawdzić tą przeglądarkę, ale nie chciało mi się przenosić danych znowu (głównie konfiguracji dodatków), a tu się okazało że Microsoft Edge zaimportował dane z Chrome wraz z ustawieniami rozszerzeń polecam nic nie trzeba robić.

Poużywam chwilę i zobaczę co i jak, może zastąpi u mnie Chroma
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 00:13

ja wyjebalem firefoxa i uzywam edge

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 01:21

Chujnia jednak bo nie wszystkie dodatki zaimportowało, myślałem że Edge jest kompatybilny z dodatkami Chroma, a tu jednak nie :meksyk:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 08:56

u mnie dziala

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 09:51

bo ty dwa dodatki masz zainstalowane to u ciebie działą
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 106463
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Lokalizacja: donos jest najwyższą formą dojrzałości obywatelskiej
Beczki: 1310

Microsoft Edge Corner

Post autor: Ridż » 28-06-2020, 11:06

czego ci nie przenioslo?
Obrazek
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 11:08

pewnie porno addon

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 11:11

Dobra cofam to, jednak przeniosło chyba wszystko tylko trzeba było pozwolić na instalowanie dodatków z innych źródeł :testo:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 11:12

no i co oczerniasz super przegladarke :polak2:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 11:15

No poużywam chwilę i ocenię, póki co całkiem spoko
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 12:26

zostan juz

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 12:31

No aktualnie forumuje z niej i jest elegancko. Mam nadzieję że przy niej zostanę, zawsze to jeszcze jednej używanej przeze mnie usługi Google mniej. Na telefonie też spoko działa?

Został mi tylko gmail, wyszukiwarka i telefon z androidem :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 12:36

Burak pisze:
28-06-2020, 12:31
telefonie też spoko działa?
nie wiem, ja safari uzywam
Burak pisze:
28-06-2020, 12:31
telefon z androidem
chcesz kupic iphone SE 2020? :tycior:
Burak pisze:
28-06-2020, 12:31
gmail
outlook lepszy, mam i polecam
Burak pisze:
28-06-2020, 12:31
wyszukiwarka
ostatnio 2dni uzywalem binga, nie polecam

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 12:40

No wyszukiwarkę będzie ciężko zmienić, telefon też bo nie jestem dałnem żeby telefon za 6k kupować (ale mogę jakiegoś roma bez gappsów zainstalować na swoim), a maila myślałem nad selfhostem ale mi się nie chce.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 143445
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1383

Microsoft Edge Corner

Post autor: Tycior » 28-06-2020, 12:43

Burak pisze:
28-06-2020, 12:40
telefon też bo nie jestem dałnem żeby telefon za 6k kupować
nowe hujaweje nie maja uslug google

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 116644
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1688

Microsoft Edge Corner

Post autor: Burak » 28-06-2020, 12:43

Ale mają chińczyków jak Xiaomi, nie wiem co gorsze
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość