Nowy laptop

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Nowy laptop

Post autor: Burak » 21-08-2017, 18:18

Szkoda :fack-off:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 21-08-2017, 18:18

a mi nie :duda3:
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 05-10-2018, 14:56

nie wiem gdzie tamten temat o dellu wiec pisze tu
Dzis odebralem go z serwisu (100zl wzieli)
ponoć temperatura byla taka se, ale to nie bylo powodem zacinania tylko źle wsadzony dysk (nie wiem na ile to prawda)
Teraz nie mam czasu sprawdzić czy dziala, ale wyczyścili chłodzenie i poprawili ten dysk
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Nowy laptop

Post autor: Pycior » 05-10-2018, 15:49

Źle wsadzony dysk :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Alferdo
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 109829
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1348

Nowy laptop

Post autor: Alferdo » 05-10-2018, 15:50

Otisek pisze: Źle wsadzony dysk :karol2:
może niedopięty do końca
Ostatnio zmieniony 05-10-2018, 15:50 przez Alferdo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Nowy laptop

Post autor: Pycior » 05-10-2018, 15:52

Powinno sie obarczyc kosztami sprzedawcę :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 124184
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1734

Nowy laptop

Post autor: Burak » 06-10-2018, 00:54

Ridż pisze: może niedopięty do końca
Jakby był niedopięty do końca to by nie działał wcale :karol2:
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 08:53

Nie wiem, temperatury są na podobnym poziomie co były, ale faktycznie bzika i nie zacina się, więc coś musiało być źle.
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 10:52

Netflix i youtube mi tną w 1080p :duda2:
ściągam gta vc ciekawe czy pojdzie :bambo:
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Nowy laptop

Post autor: Pycior » 06-10-2018, 11:02

Tycior pisze: Netflix i youtube mi tną w 1080p :duda2:
ściągam gta vc ciekawe czy pojdzie :bambo:
Pójdzie Ci gta sa
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 11:09

vc dziala, nie wiem jak s.a
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35927
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 753

Nowy laptop

Post autor: Pycior » 06-10-2018, 11:12

Tycior pisze: vc dziala, nie wiem jak s.a
Tez będzie
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 16:12

instaluje win10
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 41489
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 921

Nowy laptop

Post autor: pawian » 06-10-2018, 16:38

Tycior pisze: instaluje win10
i jak tam zainstalowales juz?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 16:39

juz konczy
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 155667
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1497

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 17:57

stwierdzam, ze na win10 dziala duzo lepiej
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości