Nowy laptop

Software, hardware, wózki inwalidzkie
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Nowy laptop

Post autor: Burak » 21-08-2017, 18:18

Szkoda :fack-off:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 21-08-2017, 18:18

a mi nie :duda3:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 05-10-2018, 14:56

nie wiem gdzie tamten temat o dellu wiec pisze tu
Dzis odebralem go z serwisu (100zl wzieli)
ponoć temperatura byla taka se, ale to nie bylo powodem zacinania tylko źle wsadzony dysk (nie wiem na ile to prawda)
Teraz nie mam czasu sprawdzić czy dziala, ale wyczyścili chłodzenie i poprawili ten dysk

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19693
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 604

Nowy laptop

Post autor: Otisek » 05-10-2018, 15:49

Źle wsadzony dysk :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Nowy laptop

Post autor: Ridż » 05-10-2018, 15:50

Otisek pisze: Źle wsadzony dysk :karol2:
może niedopięty do końca
Ostatnio zmieniony 05-10-2018, 15:50 przez Ridż, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem retro jak gothic

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19693
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 604

Nowy laptop

Post autor: Otisek » 05-10-2018, 15:52

Powinno sie obarczyc kosztami sprzedawcę :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Nowy laptop

Post autor: Burak » 06-10-2018, 00:54

Ridż pisze: może niedopięty do końca
Jakby był niedopięty do końca to by nie działał wcale :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 08:53

Nie wiem, temperatury są na podobnym poziomie co były, ale faktycznie bzika i nie zacina się, więc coś musiało być źle.

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 10:52

Netflix i youtube mi tną w 1080p :duda2:
ściągam gta vc ciekawe czy pojdzie :bambo:

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19693
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 604

Nowy laptop

Post autor: Otisek » 06-10-2018, 11:02

Tycior pisze: Netflix i youtube mi tną w 1080p :duda2:
ściągam gta vc ciekawe czy pojdzie :bambo:
Pójdzie Ci gta sa
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 11:09

vc dziala, nie wiem jak s.a

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 19693
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 604

Nowy laptop

Post autor: Otisek » 06-10-2018, 11:12

Tycior pisze: vc dziala, nie wiem jak s.a
Tez będzie
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 16:12

instaluje win10

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36338
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 788

Nowy laptop

Post autor: pawian » 06-10-2018, 16:38

Tycior pisze: instaluje win10
i jak tam zainstalowales juz?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 16:39

juz konczy

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Nowy laptop

Post autor: Tycior » 06-10-2018, 17:57

stwierdzam, ze na win10 dziala duzo lepiej

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości