Co sądzicie o tym ? Mnie sprzedał raz na forum jak Mu pocisnąłem. Wyparł się bug wie a każdy wie, że to był on.
nie przegladam czatu wiec niewiedziałemderazowski pisze:I zaczał grać w jakąś grę kolarską i cały czas pisze do Jazina na czacie o niej, hehehehehehehe
+ przekazywanie wszystkiego co napisze.maxflo3 pisze:Skoro uważasz, że rozmowy o hokeju i o grze kolarskiej to parcie na moda...
Czemu tam na czacie nie pogadasz na poważnie tylko się konta wypierasz? Tutaj przyjdziesz i sam screenami stamtąd rzucasz.derazowski pisze:+ przekazywanie wszystkiego co napisze.maxflo3 pisze:Skoro uważasz, że rozmowy o hokeju i o grze kolarskiej to parcie na moda...
Tak, masz głos od Jazina.
Idź kabluj dalej, najlepiej przekaż całą rozmowę gg i wszystkie moje posty na tym forum.
Nie pozdrawiam.
A po co się mam przyznawać, żebym bana dostał ?maxflo3 pisze:Czemu tam na czacie nie pogadasz na poważnie tylko się konta wypierasz? Tutaj przyjdziesz i sam screenami stamtąd rzucasz.derazowski pisze:+ przekazywanie wszystkiego co napisze.maxflo3 pisze:Skoro uważasz, że rozmowy o hokeju i o grze kolarskiej to parcie na moda...
Tak, masz głos od Jazina.
Idź kabluj dalej, najlepiej przekaż całą rozmowę gg i wszystkie moje posty na tym forum.
Nie pozdrawiam.
j/w, chociaż po krótkim namyśleTwojStary pisze:Kurwa to straszne
TwojStary pisze:Jebie mnie to.
Już dawno powinieneś wylecieć z banem. Jak nie za całokształt to za duble. Walisz nimi na prawo i lewo zgłoszenie odbiera Jazinek i broni twojego dupska.maxflo3 pisze:Skoro uważasz, że rozmowy o hokeju i o grze kolarskiej to parcie na moda...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości