Odbanujmy Tyciora
Odbanujmy Tyciora
Taka inicjatywa fajna co
Ja jestem za, kto jeszcze?
byli gorsi ode mnie (w sumie dalej nie wiem co zrobiłem, przez 2lata byłem taki sam a tu nagle ktoś się obudził) niszczyli forum itd a nie dostawali bana (pacz remik) a ja za co co?
Także tu macie petycje:
http://www.petycjeonline.com/odbanujmy_tyciora
Ja jestem za, kto jeszcze?
byli gorsi ode mnie (w sumie dalej nie wiem co zrobiłem, przez 2lata byłem taki sam a tu nagle ktoś się obudził) niszczyli forum itd a nie dostawali bana (pacz remik) a ja za co co?
Także tu macie petycje:
http://www.petycjeonline.com/odbanujmy_tyciora
Re: Odbanujmy Tyciora
Szkoda tyciora :C
Ja bym odbanował, ale petycji nie chce mi się wypełniać, poza tym ostatnio burak ma ciote
Ja bym odbanował, ale petycji nie chce mi się wypełniać, poza tym ostatnio burak ma ciote
tak jest, warny z dupy i bany.Marta pisze:poza tym ostatnio burak ma ciote
Coś czuje że matura mu źle poszla
No i dostał z Banana Bomb.pawian pisze:proszę zbanować multikonto
Ostatnio zmieniony 04-07-2016, 11:30 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
In a game for eternal fame.
-
Jestem Magiem
- Beczki: 35
przeca mowilem ze wroce jak przejde wiedzzmaka 3, jeszcze nie przelazlem, a tycior mi sie kurwi to przylalzlem zobaczyc czemu
Ciote mają też ludzie, którzy mnie poparli?Marta pisze:poza tym ostatnio burak ma ciote
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
A co mnie to obchodzi?Maciek pisze:przeca mowilem ze wroce jak przejde wiedzzmaka 3, jeszcze nie przelazlem, a tycior mi sie kurwi to przylalzlem zobaczyc czemu
In a game for eternal fame.
-
Jestem Magiem
-
Jestem Magiem