Dziennik BW
Re: Dziennik BW
Przecież całe BW obraca się wokół mnie, więc w czym problem korwa?
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
no chyba nieRockefeller pisze:Przecież całe BW obraca się wokół mnie, więc w czym problem korwa?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
Ridż. Chuj mnie to obchodzi, wyjdź z moich internetów.
Żartowałem, mimo wszystko Cię lubię
Żartowałem, mimo wszystko Cię lubię
Mój Ty detektywie ;]GracieWCsa? pisze:rockefeller twojdiler to twoj nick nowy nick na dw ?
Ostatnio zmieniony 25-08-2013, 20:26 przez TwojStary, łącznie zmieniany 2 razy.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Smacznego, tylko nie mieszkaj go łokciem, cokolwiek by to znaczyło, nigdy tego nie skumałemRockefeller pisze:19:49 - Rockefeller podgrzał sobie bigos i opuszcza forum na kilka minut. Będzie konsumował potrawę razem z chlebem.
Najlepsze zdjęcie kuspaja ever.megaton pisze:Śmielszy się ten Remik zrobił skoro tak akceptuje, jeszcze dziesięć minut temu tak siedział
Obrazek
Nie wiem o co chodzi, ja tam od tego fajną drewnianą łychę.
Po za tym na młodej kapusze idzie się nażreć
Po za tym na młodej kapusze idzie się nażreć
Hoja się znaszJuve17 pisze:p.s chujowy zestaw masz
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Burak pisze:Hoja się znaszJuve17 pisze:p.s chujowy zestaw masz
burak
Rockefeller pisze:Nie wiem o co chodzi, ja tam od tego fajną drewnianą łychę.
48711 Zakazów Pisania
Odparty atak na DW
Dnia 25.08.2013r. został odparty nasz atak na DW. Atak ten był planowany kilka tyg. przed tym pamiętnym dniem przez grupę hakerską utworzoną na naszym forum, na której czele stał jebitny programista, haker wszech czasów - Codi
Wracając do tematu. Tajny projekt, który nosił znamienną nazwę HAD - Hack Account DW, odcisnął swój ślad w naszej historii, jak i w historii DW.
Grupa hakerska
Jesteśmy userami.
Nie przebaczamy.
Nie zapominamy.
Spodziewaj się nas
Siły na zamiary
Nasza grupa hakerska, nie spodziewała się że można przejąć aż ~49k kont. Pierwszym kategorycznym błędem jakim popełniła to umieszczenie informacji o tajnym projekcie w dziale ogólnodostępnym, co było strzałem z shoguna w stopę, lecz odłamki spowodowały spore obrażenia łydki i uda. Podsumowując - lekarz nie miał by co składać . Pozostały tylko dni, godziny, minuty, sekundy, milisekundy, aż wiadomość o tajnym projekcie powędruje na DW. Temat i tak w porę został ukryty (podziękowania dla ekipy BW). Innym błędem był zbyt łatwy dostęp do skryptu. Mógł być on wcześniej zabezpieczony, niestety zabezpieczenia zastosowane po opublikowaniu projektu na DW nie odniosły pożądanego skutku. Kolejnym błędem, było sprawdzenie pierwszych utworzonych kont. Konta zostały sprawdzone do roku 2007-2008. Liczba kont jakie przejęliśmy jest oczywiście znacznie większa (niestety wszystkie mają ZP). Na koniec, chciał bym podziękować ekipie moich znajomych, którzy przyczynili się w tworzeniu wspólnej historii.
Qspy, pamiętaj, nas się nie pozbędziesz. Kolejne ataki będą coraz bardziej silniejsze i precyzyjniejsze. Uczymy się na twoich błędach.
Ave BW!
Odparty atak na DW
Dnia 25.08.2013r. został odparty nasz atak na DW. Atak ten był planowany kilka tyg. przed tym pamiętnym dniem przez grupę hakerską utworzoną na naszym forum, na której czele stał jebitny programista, haker wszech czasów - Codi
Wracając do tematu. Tajny projekt, który nosił znamienną nazwę HAD - Hack Account DW, odcisnął swój ślad w naszej historii, jak i w historii DW.
Grupa hakerska
Zostaliśmy potraktowani jak grupa hakerska, jak Anonymous, z czego się bardzo cieszę (szkoda ze nie napisał mojego nicku, i adresu strony).Dowiedzieliśmy się, że pewna grupa osób starających się zaszkodzić DW (wszelkimi możliwymi sposobami od lat) ma nowy plan.
Jesteśmy userami.
Nie przebaczamy.
Nie zapominamy.
Spodziewaj się nas
Tak to prawda. Userów na DW jest 1,983,911. Ale kto z nas nie ma 5, 10 multikont? A konta do akcji - spamu? Boty? Po odliczeniu zostaje pewnie jakieś 1,2-1,5kk kont, albo i mniej.Teraz najlepsze, myślicie że przejęli dużo kont? Sprawdziłem, tak proste hasło ustawiło prawie 2,5% użytkowników DW (!!!).
Siły na zamiary
Nasza grupa hakerska, nie spodziewała się że można przejąć aż ~49k kont. Pierwszym kategorycznym błędem jakim popełniła to umieszczenie informacji o tajnym projekcie w dziale ogólnodostępnym, co było strzałem z shoguna w stopę, lecz odłamki spowodowały spore obrażenia łydki i uda. Podsumowując - lekarz nie miał by co składać . Pozostały tylko dni, godziny, minuty, sekundy, milisekundy, aż wiadomość o tajnym projekcie powędruje na DW. Temat i tak w porę został ukryty (podziękowania dla ekipy BW). Innym błędem był zbyt łatwy dostęp do skryptu. Mógł być on wcześniej zabezpieczony, niestety zabezpieczenia zastosowane po opublikowaniu projektu na DW nie odniosły pożądanego skutku. Kolejnym błędem, było sprawdzenie pierwszych utworzonych kont. Konta zostały sprawdzone do roku 2007-2008. Liczba kont jakie przejęliśmy jest oczywiście znacznie większa (niestety wszystkie mają ZP). Na koniec, chciał bym podziękować ekipie moich znajomych, którzy przyczynili się w tworzeniu wspólnej historii.
Qspy, pamiętaj, nas się nie pozbędziesz. Kolejne ataki będą coraz bardziej silniejsze i precyzyjniejsze. Uczymy się na twoich błędach.
Ave BW!
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA
Qspaj zaczął srać po gaciach
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
Dziennik BW
i jak tam dziennik bw
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Dziennik BW
Tycior założył tygodnik, ale coś nie chce mu się pisać
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Dziennik BW
przekazuje ci prawa autorskie