wienc nadszedl ten czas
Juve17 433 pne - 2013 ne [*]
wienc nadszedl ten czas
napisalem se tysiacznego posta no forumenie, tym samym otwieram kolejny temat do spamu , wiem ze jestescie ze mnie dumni gdyz spokojnie 98 % moich postow jest na temat, z przeslaniem etc. przyjmuje diamenty, gratulacje, vipy, supervipy, plusy tez dam
pozdrawiam prawilnych i moje niezbanowane konto na dw
buziole krejzole :*
Burak, odwieczny props!
pozdrawiam prawilnych i moje niezbanowane konto na dw
buziole krejzole :*
Burak, odwieczny props!
Ostatnio zmieniony 25-08-2013, 21:49 przez Juve17, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
Re: wienc nadszedl ten czas
poszedl diament mam nadzieje ze uzyjesz go na cos wartosciowego
Wygrywam zycie, ciao
Dzięki stary!Juve17 pisze:pozdrawiam TS'a (Rockefeller'a)
Ostatnio zmieniony 25-08-2013, 21:39 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
pozdrowienai dla tatinka zawsze spoko
a diament uzyje do wydlubania oczu kiuspemy
a diament uzyje do wydlubania oczu kiuspemy
Nie ma pozdrówek, nie ma gratulacji
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Jaki materialista!
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
dobra to bylo nieprofesjonalne
pozdro dla Burka, Rokefelera, Ricza, HS`a, Otisa, Codiego, Zębiego, Remika (Remik nasz krul), Kałacha, diabły, szatany, ceesy, mikisy, dziewice, prawiczki i inne usery :**
Dodano: 25-08-2013, 21:45
pozdro dla Burka, Rokefelera, Ricza, HS`a, Otisa, Codiego, Zębiego, Remika (Remik nasz krul), Kałacha, diabły, szatany, ceesy, mikisy, dziewice, prawiczki i inne usery :**
Dodano: 25-08-2013, 21:45
mowi to najbogatszy człek świataRockefeller pisze:Jaki materialista!
Pozdrówki w 1003 poście, jak fajnie... Tera to wieszJuve17 pisze:dobra to bylo nieprofesjonalne
Swe bogactwo zawdzięczam ciężkiej pracy mimo wielu życiowych kłód pod nogami. Pierdolone kurwiszony, złodzieje, ZUS itp (ich nie pozdrawiam)
Poszły diaxy i gratuluje osiągnięcia, choć dla Ciebie to jest pikuś (nie pan pikuś ani tym bardziej pikuśp).
Pozdro ziomie odtylulat !
Przy okazji chciałbym pozdrowić TS-a, bo to naprawdę spoko ziomek
Pozdro ziomie odtylulat !
Przy okazji chciałbym pozdrowić TS-a, bo to naprawdę spoko ziomek
Ostatnio zmieniony 25-08-2013, 21:48 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
A też mu rzucę trochę, bo nie wydaje przynajmniej na głupoty. Szanuje pieniądz, daleko dojdzie w tym wymiarze
Ostatnio zmieniony 25-08-2013, 21:49 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie lewym diaxą?Rockefeller pisze:Swe bogactwo zawdzięczam ciężkiej pracy mimo wielu życiowych kłód pod nogami. Pierdolone kurwiszony, złodzieje, ZUS itp (ich nie pozdrawiam)
No dzięki, zawsze możesz na mnie liczyć!Juve17 pisze:Burek pozdrowiony w temacie 2 razy, to samo TS idą łeb w łeb!
A żeby nie było, to pozdrawiam TS'a trzeci raz!
dzięki za wszelkie datki, naprawde nie musieliscie tego robic, ale dzieki dzieki!
Juve17 pisze:[...] nie musieliscie tego robic [...]
Lubimy Cię, możesz się cieszyć.