Zjechana blachara.
Like a Boss.
Re: Zjechana blachara.
Ty nie cytuj mojego psychoanalityka.
Bardzo czuję radość jak widzę jak kurwy cierpią...
Bardzo czuję radość jak widzę jak kurwy cierpią...
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Miło Cię spotkać w internetowej knieiFinczy pisze:Nie cytuje, a pokierowałem się trochę moją osobą, bo jesteśmy tacy podobni.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Joda dobry user, szkoda że zależało mu tylko na posadzie, a nie na userach
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Dobrze ujęte, M. nie bez powodu na posadzie smoda.Burak pisze:Joda dobry user, szkoda że zależało mu tylko na posadzie, a nie na userach
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Kurwa, nie prawda.Burak pisze:Joda dobry user, szkoda że zależało mu tylko na posadzie, a nie na userach
To czemu odszedłeś po straceniu rangi?Joda pisze:Kurwa, nie prawda.Burak pisze:Joda dobry user, szkoda że zależało mu tylko na posadzie, a nie na userach
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
To był przypadekBurak pisze:To czemu odszedłeś po straceniu rangi?Joda pisze:Kurwa, nie prawda.Burak pisze:Joda dobry user, szkoda że zależało mu tylko na posadzie, a nie na userach
Zjechana blachara.
Przecież to fejk, to ten gościu któremu nie mógł stanać kutacz w tym filmiku
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."