Chce mi się
Chce mi się
Srać, iść, czy nie iść?
Nie wiem co robić, świstak już wychyla głowe
Nawet pierdy się powtarzają co jakiś czas, niczym skurcze u ciężarnej.
Nie wiem, nie chce mi się iść, ale będzie trzeba. Może posiedzę na boku i mi przejdzie?
Nie wiem co robić, świstak już wychyla głowe
Nawet pierdy się powtarzają co jakiś czas, niczym skurcze u ciężarnej.
Nie wiem, nie chce mi się iść, ale będzie trzeba. Może posiedzę na boku i mi przejdzie?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Re: Chce mi się
Boje się postawić murzynka, to jednak moje miejsce pracy i okno na świat
100icki pisze:
Wpisz SISSY aby aktywować kody...
a potem
Alamode - God Mode
a potem
Alamode - God Mode
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Nie wiem pod którym klawiszem znajduje się consolaTwojStary pisze:Wpisz SISSY aby aktywować kody...
a potem
Alamode - God Mode
100icki pisze:
Nie, jaka komenda?rusek pisze:~ ten klawisz
papier masz?
100icki pisze:
Żyjemy w matrixie, mieszczącym się w głębszym matrixie. Ten głębszy matrix to nasza planeta - Ziemia, kontrolowana przez obcą rasę. Matrix nadrzędny stanowi wszechświat - Fałszywą Rzeczywistość, stworzoną i kontrolowaną przez Ciemność.Remik pisze:Nie wiem pod którym klawiszem znajduje się consolaTwojStary pisze:Wpisz SISSY aby aktywować kody...
a potem
Alamode - God Mode
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
A ja w tym czasie wzmagam się z parciem na sranieTwojStary pisze:Żyjemy w matrixie, mieszczącym się w głębszym matrixie. Ten głębszy matrix to nasza planeta - Ziemia, kontrolowana przez obcą rasę. Matrix nadrzędny stanowi wszechświat - Fałszywą Rzeczywistość, stworzoną i kontrolowaną przez Ciemność.Remik pisze:Nie wiem pod którym klawiszem znajduje się consolaTwojStary pisze:Wpisz SISSY aby aktywować kody...
a potem
Alamode - God Mode
100icki pisze:
Przyłączam się ogólnie, bo też czuję że coś mi tam zaczyna się ruszać
Szkoda fotela, tyle lat już ma i ani jednej plamy.
sraj na to,są ważniejsze sprawyTwojStary pisze:Szkoda fotela, tyle lat już ma i ani jednej plamy.
Chłopaki, to ja ide
Ale troche sie cykam..
Ale troche sie cykam..
100icki pisze:
Pójdę srać jutro, bo i jutro się myję.