Sto lat Kałach
Wszystkiego najlepszego!
Sto lat Kałach
Jedyna Legenda na forumku ma dzisiaj urodziny.
Sto lach!
Sto lach!
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Re: Sto lat Kałach
Biedy Kałach, na DW ban, na Wykopie ban, na BW go nawed sebeng gnoi. Może jakieś forum dla wędkarzy?
- ruchańsko
Chodzi do teatru teraz.lewin pisze:Biedy Kałach, na DW ban, na Wykopie ban, na BW go nawed sebeng gnoi. Może jakieś forum dla wędkarzy?
Ostatnio zmieniony 21-01-2014, 16:09 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Fajny zegarek.
TwojStary pisze:Kupowanie płyt to popisówa . Wyszło szydło z worka – wszyscy już wiedzą, że wasze „hobby” to snobizm, próba wygrania nieistniejącego konkursu na to, kto najpoważniej podchodzi do muzyki, która przecież na małych, domowych głośnikach brzmi tak samo z winyla i z mp3 w dobrej jakości.
Postanowiłem podziękować Sokołowi za muzykę.TwojStary pisze:Fajny zegarek.TwojStary pisze:Kupowanie płyt to popisówa . Wyszło szydło z worka – wszyscy już wiedzą, że wasze „hobby” to snobizm, próba wygrania nieistniejącego konkursu na to, kto najpoważniej podchodzi do muzyki, która przecież na małych, domowych głośnikach brzmi tak samo z winyla i z mp3 w dobrej jakości.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Sto lat legendo
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA
"Spierdalaj" dla mnie najlepszym kawałkiem i kilka innych ale to już nie to.pawian pisze:Nowa płyta sokoła słaba
Dalibyście mu tego moda w końcu, z okazji urodzin
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz