Nie mam takiej opcjiDon Alfonso pisze: ↑04-09-2022, 10:02Wypierdzielaj z tego tematu i wracaj do swojegoIdź pakować kredki do tornistra na jutro do szkoły
![]()

Nie mam takiej opcjiDon Alfonso pisze: ↑04-09-2022, 10:02Wypierdzielaj z tego tematu i wracaj do swojegoIdź pakować kredki do tornistra na jutro do szkoły
![]()
miejmy nadzieję, że debil się podda i zejdzie ze sceny warezowej
o, to by bylo dobre, takie forum to bym nawet i ja dotował
Pamiętam, spoko było
Fenix akat w tym przypadku ma rację, darkw było na phpBB, ale tylko na początku, potem przenieśli się na jakiś customowy silnik, ewentualnie mocno zmodyfikowane phpBBOzaweNakashi pisze: ↑11-09-2022, 23:30Penix wytłumaczonyCiekawe czy skasuje posty i zbanuje za to?
![]()
W ogóle kurwa potężny admin, co nawet nie wiem na czym było poprzednie forumˣᴰ
No to samo piszą w temacie. Trochę jestem zaskoczony, bo myślałem, że to praktycznie zwykłe phpbb, ewentualnie z lekką kosmetyką, a tutaj okazuje się, że ponoć głęboka przeróbka. Pamiętam, że przez pierwszy rok działalności, czy tam jeszcze przez pierwsze półtora roku darkw ten cał joshi tam sporo robił, mody itd. a potem ostatni rok przynajmniej to się wszystko ostro jebało w działaniu: cytowanie, kolory rang itp. czego gość potem jak sam twierdził, nie potrafił naprawić, czyli pewnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości