Drodzy Przyjaciele,
Po długim czasie refleksji i wewnętrznej walki postanowiłem podzielić się z Wami decyzją, która jest zwieńczeniem mojej duchowej drogi. Po latach zmagań z własnymi słabościami, nieuporządkowanymi pragnieniami i powierzchownością życia, postanowiłem całkowicie oddać się Bogu.
Od około roku staram się świadomie pracować nad swoim charakterem, ograniczać grzeszne skłonności i dążyć do czystości serca. Choć nie było to łatwe, udało mi się osiągnąć pewien postęp – jednak teraz czuję, że nadszedł czas na ostateczne zerwanie z przeszłością i całkowite poświęcenie.
W związku z tym podjąłem decyzję o wstąpieniu do zakonu. Zamierzam złożyć śluby czystości, ubóstwa i posłuszeństwa, aby w pokorze i oddaniu służyć Bogu oraz ludziom. To nie jest impuls – to wynik wielomiesięcznej modlitwy, rozmów z duchownymi i głębokiego przekonania, że to jest moja droga.
Wiem, że dla niektórych z Was ta wiadomość może być zaskoczeniem, ale proszę – uszanujcie mój wybór. Nie jest to ucieczka od świata, ale świadome podjęcie walki o swoje zbawienie. Będę wdzięczny za Waszą modlitwę i wsparcie w tym nowym etapie życia.
Z wyrazami szacunku i wdzięczności,
Cartman
Nawrócenie
Nawrócenie
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł
~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Nawrócenie
jakos ci nie ufam
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.