Szlachta Corner
topic dla prawdziwych rasistów
Re: Szlachta Corner
Jestem prawdziwym Freudem z DW, bezapelacyjnie zasluguje na Szlachte. W moich zylach plynie niebieska krew, sprawdzone info 

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
DW się nie liczy.FREUD pisze:Jestem prawdziwym Freudem z DW, bezapelacyjnie zasluguje na Szlachte. W moich zylach plynie niebieska krew, sprawdzone info
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tu tez jestem prawdziwy.Burak pisze:DW się nie liczy.FREUD pisze:Jestem prawdziwym Freudem z DW, bezapelacyjnie zasluguje na Szlachte. W moich zylach plynie niebieska krew, sprawdzone info
-
bijacz
- Beczki: 7
- Kontakt:
od ktorego levela przyjmujecie do szlachty?
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Remik.
Zapoznaj się z regulaminem.
Zapoznaj się z regulaminem.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Ja poszaleję w najbliższym czasie, przegranie większe niż zwykle, pisałem wam o tym w szlachta koroner.

Więc przyjdź się napić i utop swe smutki i wszystkie twe strachy opuszczą cię do jutra. Nie mamy żalu i żyjemy dniem!

In a game for eternal fame.
Co za plebejskie podejście do życia.Escer pisze:Więc przyjdź się napić i utop swe smutki i wszystkie twe strachy opuszczą cię do jutra. Nie mamy żalu i żyjemy dniem!
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Więc przyjdź się naćpać i utop swe smutki i wszystkie twe strachy opuszczą cię do jutra. Nie mamy żalu i żyjemy dniem!FREUD pisze:Co za plebejskie podejście do życia.Escer pisze:Więc przyjdź się napić i utop swe smutki i wszystkie twe strachy opuszczą cię do jutra. Nie mamy żalu i żyjemy dniem!
fix'd
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Z ćpunami nie rozmawiamFREUD pisze:Co za plebejskie podejście do życia.Escer pisze:Więc przyjdź się napić i utop swe smutki i wszystkie twe strachy opuszczą cię do jutra. Nie mamy żalu i żyjemy dniem!