tak jest, ale jak będziesz zjarany jak skurwysyn to mogą ci wjechać na chatę i przeszukać wszystko a także computer, bo jesteś potencjalnym posiadaczem
dzien z TwoimStarym
dzien z TwoimStarym

dzien z TwoimStarym
ja jak jestem zjarany jak szpak to siedze gdzies nad wodą, albo w lesie
Jak już zaczynam wracać z orbity na ziemie to dopiero wyjeżdżam autem

Jak już zaczynam wracać z orbity na ziemie to dopiero wyjeżdżam autem

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
dzien z TwoimStarym
CO TU SIE XDDD
Panowie wyluzowac prosze
Dzieki za uwage, za mile slowa i inne ekscesy. U mnie wszystko w porzadku, szukam pracy bo sie zbuntowalem znowu. Tak jestem moze i cpunem
bo zapale w domu na kanapie, chuj mnie to obchodzi w oczach innych. Ziolo lubie od lat i nikt mi nie zabroni palenia. Mowie o paleniu, a nie zajebaniem sie codziennym do stopnia IQ wieworki i myleniem czynnosci po sraniu. Tutaj mam legalnie dostep do wszystkich najczystszych odmian, pale ja, pali sasiad, pali nawet 40letnia matka i babcia ktora stoi przede mna w kolejce w coffeshopie. To koszt raptem 10€ (tyle co sredniej jakosci szutka w PL) i nie sprzedaje mebli z domu aby miec na dzialke
Wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem do cholery.
A twoj szef cpa koks i rucha co tydzien inne dziwki. Albo twoja siostre. A to podczlowiek jeden.
Panowie wyluzowac prosze

A twoj szef cpa koks i rucha co tydzien inne dziwki. Albo twoja siostre. A to podczlowiek jeden.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
dzien z TwoimStarym
Ja też se kulturalnie blanta przypale w krzaku, albo nad wodą, bo inaczej sie nie da i mnie wyzywają od ćpunów 

dzien z TwoimStarym
Wlasnie kurwa TO. Kultura palenia i ta cala otoczka robia robote. W PL chowasz sie po krzakach, a tutaj siedzisz w coffie popijac soczek i ogladajac film 3D

ps
wiekszosc dupeczek lubi palic

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
dzien z TwoimStarym
wiem

to zależy np. wczoraj to na podworku jaralismy normalnie

ale nad wodą fajnie posiedzieć też
btw patrz jaki ładny
Spoiler
Pokaż

dzien z TwoimStarym

dzien z TwoimStarym
TSik chyba pod wpływem 

dzien z TwoimStarym
pod wplywem czego? ja juz nie pije 

dzien z TwoimStarym
Przypomnialem sobie jednego takiego ekhm znajomego. Troche byl pierdolniety, wpierdalal kurczaka w calosci (razem z koscmi) i nie myl sie za czesto.
Pragne przedstawic relacje jaka mi kiedys wyslal, ot tak na niedziele do kolacji. Jak latwo sie domyslec to cos w rodzaju raportu na pewne forum zrzeszajace takie osoby!
Pragne przedstawic relacje jaka mi kiedys wyslal, ot tak na niedziele do kolacji. Jak latwo sie domyslec to cos w rodzaju raportu na pewne forum zrzeszajace takie osoby!
Dobry wieczór, chciałbym się podzielic swoim eksperymentem. Dzisiaj kupiłem w pełni legalną kocimietkę. Zgubiona ostatnio igle zastpilem ostra koscia z obiadokolacji. Recznik pod drzwi bo zimno na dworze. O godzinie 21:45 wsypałem jej w butle 200mg o 21:48 spaliłem. Przed inhalacją czułem zwątpienie, ze to mnie nie poczuje nic dobrego. A teraz pochwale sie autentycznym zapisem moich doswiadczen pisanych na biezaco.
21:48 pierwwszy buch, zdziwnie, bo to kopie !!!!!
lista z hyperreala nt. legalnych srodkow psychoaktywnych nie klamala! potem pare buchow znowu.
21:50 stwierdzilem ze jednak nic nie dorówna naturalnej cannabis sativa (C.S) i po minucie juz moglem swoja faze opisac w 100% i myslalem ze wiem co mnie czeka.
21:51[przemyslenia:] Smak? Wole C.S. to bardziej dusi i jest gorzkie. Lekkie bujanie sie w glowie, po trawce byloby o 50% silniejsze, podobne rozluznienie mniejsze uspokojenie
21:53 dokladnie w tej minucie poczulem lekka poprawe humoru, a nawet to co tak kocham w C.S czyli lekkie zwiekszenie bodzcow, dwa razy slabsze niz w przypadku C.S oraz lotnosc umyslu po C.S byloby 2-3 razy silniejsze
21:55 czuje sie dobrze, lepiej niz przed
21:57 lekki ból głowy w lekkiej glebi nad tylnimi czesciami skroni.
22:05 ból zmiejszyl sie trzykrotnie
22:15 poczulem sennosc
22:22 mam plan wziac kolejnego bucha moze pojawia sie jakies ciekawe rozkminki.

dzien z TwoimStarym
aha 

dzien z TwoimStarym
laska chce sie zgubic na moim materacu 180x200
co robicz
co robicz

dzien z TwoimStarym
pisacz komentarze

dzien z TwoimStarym
dzien z TwoimStarym
Wszystkim zycze jak najlepiej