To nie pokemonyMarta pisze:O to by forum ewoluowało do większych rozmiarów i przyciągnęło nowych użytkowników.TwojStary pisze:O co tu chodzi?
Szlachta Corner
topic dla prawdziwych rasistów
-
Logorey Ciposok

- Beczki: 895
- Kontakt:
Re: Szlachta Corner

Może zainwestujcie w narkotyki, to będzie lepsze forum?
Opłaca się bardziej w chuj, znam się.
Pozderki,
TS
Opłaca się bardziej w chuj, znam się.
Pozderki,
TS

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Progres musi być, a czy zmianę nazwę ewolucją czy też didżimorfowaniem, to nie ma znaczeniaOtisek pisze:To nie pokemonyMarta pisze:O to by forum ewoluowało do większych rozmiarów i przyciągnęło nowych użytkowników.TwojStary pisze:O co tu chodzi?

Komuna nie.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Jeden pomyślał. Weź jeszcze więcej tych ogórków z piwnicy. Stara postarała się w tym roku. A już myślałem, że ruscy wszystko z ogródka wyżrą. Jebany wschód, dziura w dupie, dajcie mi broń kurwa.

no to ja tez sie wbije w melansz ale nie z pustymi renkami, lapcie smakosza ode mnie
P.S pijemy po 1 miarce,
P.S pijemy po 1 miarce,

Zostało coś jeszcze?

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Śmiało, szykuj kielony

Diamenty się sypio