Alfons od 2 dni nie napisał posta
Banować nic się nie bać
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł
~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Całkiem możliwe, ja i tak czekam, aż Finczy wróci i zacznie z nami postować jak dawniej
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł
~Ridż

Użytkownicy przeglądający to forum: Alferdon, Burak, DotNetDotCom.org [Bot], SemrushBot [Bot] i 2 gości

Ostatnio zmieniony 25-04-2022, 13:52 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
bada grunt czy nie przejrzeliśmy go, nadal nic nie zapostowal a siedzi od 30min
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Witam was powitać po długiej przerwie w temacie założonym specjalnie dla mojej skromnej osoby.
Zapewne macie macie wiele pytań odnośnie mojego nagłego i niespodziewanego zniknięcia oraz równie zaskakującego powrotu. Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.
Niektórzy tęsknili - pozdrawiam was bracia i przyjaciele. Niektórzy wręcz szargali moje dobre imię i pamięć - kij wam w oko.
Wróciłem tutaj po wielu dniach duchowej wędrówki aby przekazać moje świadectwo.
Odszedłem stąd zhańbiony, poniżony i upokorzony przez moich dawnych sojuszników i braci forumowych,
którzy okazali się niegodnymi zaufania, nikczemnymi, samolubnymi, egoistycznymi, zdradzieckimi, pazernymi,
fałszywymi, dwulicowymi, egocentrycznymi, bezczelnymi, chamskimi, wrednymi osobnikami.
Dzisiaj wracam silniejszy, naładowany nową energią i gotowy do nowych wyzwań jakimi jest wzięcie pomsty
za moje krzywdy, tutajże doznane. Trzęsienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanów i inne kataklizmy są tylko małym niewinnym pierdnięciem w porównaniu do tego co przynoszę ze sobą ja.
Właśnie w takich chwilach, kiedy leżysz na ziemi z chujem w dupie, przekonujesz się kto jest twoim prawdziwym przjacielem:
darksrixem i zachodzą poważne podejrzenia, że lizałeś penixa po dupie i jesteś podwójnym agentem.

Nie mam wąsa na alfonsa, choć niewątpliwie schlebia mi, że identyfikujecie się (przynajmniej niektórzy) jako moje dziwkiAlfons od 2 dni nie napisał posta

Zapewne macie macie wiele pytań odnośnie mojego nagłego i niespodziewanego zniknięcia oraz równie zaskakującego powrotu. Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.
Niektórzy tęsknili - pozdrawiam was bracia i przyjaciele. Niektórzy wręcz szargali moje dobre imię i pamięć - kij wam w oko.
Wróciłem tutaj po wielu dniach duchowej wędrówki aby przekazać moje świadectwo.
Odszedłem stąd zhańbiony, poniżony i upokorzony przez moich dawnych sojuszników i braci forumowych,
którzy okazali się niegodnymi zaufania, nikczemnymi, samolubnymi, egoistycznymi, zdradzieckimi, pazernymi,
fałszywymi, dwulicowymi, egocentrycznymi, bezczelnymi, chamskimi, wrednymi osobnikami.
Dzisiaj wracam silniejszy, naładowany nową energią i gotowy do nowych wyzwań jakimi jest wzięcie pomsty
za moje krzywdy, tutajże doznane. Trzęsienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanów i inne kataklizmy są tylko małym niewinnym pierdnięciem w porównaniu do tego co przynoszę ze sobą ja.
Właśnie w takich chwilach, kiedy leżysz na ziemi z chujem w dupie, przekonujesz się kto jest twoim prawdziwym przjacielem:
A kto wredną kurwą:
Czyli jak to w życiu.
Było, i tutaj pozwolę sobie sparafrazować Józefa Piłsudskeigo mówiąc: forum wspaniałem, tylko ludzie...
Tiaa, zwłaszcza ciebie. Od dawna przychodzisz się tutaj tylko wypróżnić. Do dzisiaj nie wyjaśniono w pełni twoich koneksji z
darksrixem i zachodzą poważne podejrzenia, że lizałeś penixa po dupie i jesteś podwójnym agentem.
Byłem, jestem i będę do moich ostatnich dni w internetach zadeklarowanym antypenixowcem. Nienawiść do ścierek takich jak penix wyssałem z mlekiem matki. Ty natomiast wspierałeś od początku finasowo jego dziadowskie forum będąc jednym z pierwszych nabywców VIP-a. Wsparłeś ten zbrodniczy reżim i razem z Cartmanem już dawno powinniście zostać postawieni pod trybunał BW

Pierdolę takiego jasnowidza. Idź pogodę w TV przepowiadać, podobna sprawdzalność by była

jest i on, ale elaborat najebal
dobrze że udało ci się z niej wydostać
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
w ciąg alkoholowy sie wjebales?
to opowiadaj