wypierdalaj dublerze w podskokach bo ci dildosy spalętostZserem pisze:gowno mnie obchodzi twoja opinia na temat moich rurek sraj sie ;d srajcie sie wszyscy
tak bardzo obchodzi mnie opinia kolesia z neta

Post autor: Pirat » 17-06-2013, 17:55
wypierdalaj dublerze w podskokach bo ci dildosy spalętostZserem pisze:gowno mnie obchodzi twoja opinia na temat moich rurek sraj sie ;d srajcie sie wszyscy
Pirat
Zendikar
Post autor: derazowski » 17-06-2013, 17:59
derazowski
Post autor: Burak » 17-06-2013, 18:05
Nethar mieszka niedaleko mnie, to samo województwoderazowski pisze:nethar mieszka niedaleko mnie z tego co slyszalem niezle ich ostatnio zalalo
Kod: Zaznacz cały
http://darkwarez.pl/forum/smietnik/3870869-jestem-multi.html
http://darkwarez.pl/forum/smietnik/3815020-beef-sportofcuf-z-offtopikiem.html
Burak
Post autor: tostZserem » 17-06-2013, 21:21
Haha tak bardzo sie błaźnisz, śledzisz każde moje poczynanie na dw żeby mnie tu pohejcić? hahaaha ;dpirat pisze:wypierdalaj dublerze w podskokach bo ci dildosy spalętostZserem pisze:gowno mnie obchodzi twoja opinia na temat moich rurek sraj sie ;d srajcie sie wszyscy
tostZserem
Post autor: Ortodoks » 17-06-2013, 21:26
On każdego obserwuje a sam u qspego w ekipie siedzi.tostZserem pisze:Haha tak bardzo sie błaźnisz, śledzisz każde moje poczynanie na dw żeby mnie tu pohejcić? hahaaha ;dpirat pisze:wypierdalaj dublerze w podskokach bo ci dildosy spalętostZserem pisze:gowno mnie obchodzi twoja opinia na temat moich rurek sraj sie ;d srajcie sie wszyscy
Ortodoks
tostZserem
Ammo
Death
Post autor: muminso » 17-06-2013, 23:50
Na pewno znasz badz slyszales opowiadania o uzytkowniku pikuspAmmo pisze:Nethara nie znam, za to kojarzę MrsGaga i śmiało mogę stwierdzić, że to zjebany łeb.
muminso
Post autor: Nejm » 18-06-2013, 00:25
Sowa pisze:Z tego co tutaj widzę, to wszyscy bez wyjątku jesteście pedałami/krypto, bo wielce obchodzi was jak ubierają się inni faceci i jak wyglądają i podświadomie szukacie w nich partnera. Psychologia.
Nejm
Post autor: Ortodoks » 18-06-2013, 07:00
Problem rozwiązany.Nejm pisze:Sowa pisze:Z tego co tutaj widzę, to wszyscy bez wyjątku jesteście pedałami/krypto, bo wielce obchodzi was jak ubierają się inni faceci i jak wyglądają i podświadomie szukacie w nich partnera. Psychologia.
Ty debilu pojebany gdybys kurwa sie znal na psychologii wiedzialbys ze patrza na konkurencje by moc ich przewyzszyc/dopasowac sie do nich
Ortodoks
Post autor: muminso » 30-06-2013, 11:52
http://darkwarez.pl/forum/uwagi-do-redakcji-obslugi-forum/4057672-temat-spamerski-helol.html
muminso
Post autor: usunięte konto » 04-05-2015, 16:19
Ridż już wtedy się znałRIDŻARD pisze:to.pirat pisze:jebać łysych bezmózgich dresów których jedynym argumentem jest pięśćrazem ponad kilo? lolczo iksde, przecież to płytki pedalski rapserskołysy wymyślony przez bonusuw z blokuw na ursynowie mokotowie i innych wioskach tekst.Kalasznikow pisze:Na fula wat niech rozpierdala odsluchy
Poczuj prawdy smak razem ponad kilo grupy EEEEEEEE
JEBADŹ RAPSERUW ERPEKA AGIEDE BONUSUW DUDKUW I INNYCH ZJEBUW
usunięte konto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości