HAHAHAHAHAHA zoba jak się pieni bo trafiłem w sedno mi ciśnie a sam bez domku mamusi by nie prowadził takiego życia i autka by nie było bo ledwo by starczało

HAHAHAHAHAHA zoba jak się pieni bo trafiłem w sedno mi ciśnie a sam bez domku mamusi by nie prowadził takiego życia i autka by nie było bo ledwo by starczało
Tobie też daleko, ale do używania organu zwanego mózgiem. Chuja zrozumiałeś co do ciebie mówię.
O kurwa ten z czym wyskakuje jak filip z konopiDon Alfonso pisze: ↑16-02-2023, 19:32Tobie też daleko, ale do używania organu zwanego mózgiem. Chuja zrozumiałeś co do ciebie mówię.
A mówię, że na tyle na ile tu siedzę, a jest to dobry rok z hakiem, to nie widziałem aby ktoś poza nim tutaj, jechał po tobie w jakikolwiek sposób, a ty pierdolisz ciągle, że ja się do niego nie umywam, że nie ma lepszego rywala bla bla. Chcesz ode mnie jakichś pojazdów a'la Tycior w stylu wyciągania jakichś prywatnych rzeczy? Żebym napisał co tam odjebałeś w 2015 czy jakieś inne chujstwa, które mnie chuja co obchodzą?A może po prostu chcesz żebym napisał coś w stylu: pies cię jebał? Otóż nie zrobię tego, bo to mezalians byłby dla psa
![]()
boli cipa psie że mam dom zapewniony bez wkładu a ty na wygnaniu jak cygan przez tyle lat?
nie no tak, ty byś pewnie tam wbił i się dołączyl co, jebany zboczeńcu, widać to jak trzepiesz do jpg co marta wrzuca
Życie nie jest równe byłem biedny dałem sobie rade ale co może o tym wiedzieć 31L gość co siedzi w pokoju i mu mama jedzenie przynosi pod nos. Życie na wygnaniu mówisz zobaczymy gdy twoi rodzice odejdą (czego im nie życzę) to co wtedy zrobisz pewnie magik ale najpierw rozjebiesz spadek.
Przecież ty mieszkałeś z patologią nadającą się do streamingów w życiu bym nie chciał być tego częścią. Chciałem podkreślić że jak już postanowiłeś żyć samodzielnie to na tak marnym poziomie.
Daj 10 zł i powiedz że się dorzucasz to to samo
Odpuść, masz followersa który będzie Cię propsował choć byś nie wiadomo jakie gówno napisał. Nie dam się w to wciągnąć.
Ok, odpuszczam. Poczekam aż sobie pociśniecie i wtedy wrócimy do rozmowy. Pozdrawiam
no bo kurwa takie życie sobie wymarzyłem nie?
dopiero ich poznalem mieszkając razem, ciesze sie że ty wiesz wszystko o ludziach spotykając się raz na jakis czas
chciałem sam mieszkać, ale nalegali, że i mi i im będzie lżej
ile by nie było
a to ciekawa historia, współlokatorzy się ruchali na stole w kuchni podczas gdy inny współlokator był w mieszkaniu?
Mimo tego nie przeszkadza Ci szydzenie z mojego życia kiedy tylko masz większy ból dupy o coś lub skończą Ci się argumenty.
Spoko że znasz własną rodzinę
Zawsze można było wynająć kolejne mieszkanie tyle że samemu ale nie zrobiłeś tego prawda.
Takie myślenie pokazuje że mam racje mówisz mi jak ty pięknie opłacasz swoje rachunki zupełnie mnie to nie interesuje ponieważ nie mógłbyś sobie pozwolić na "swoje rachunki" jak byś mieszkał na swoim a przynajmniej nie w takim stopniu jak teraz.
A on na następny dzień jadł na ty stole i nawet go nei wytarł a mnie zboczeńcem nazywa
co tam jeszcze wymyslisz?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no nie zrobilem bo mnie z roboty wyjebali?
bo kurwa jakbys mial takie cudowne życie to byś nie chlał codziennie a tak widaćm że masz jakies problemy
Przecież nawet posty są o tym na forum
A to Kamil nie?
Przecież zasiłki życie jak król tyle siana
Nie codziennie to raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości