Plusowy temat V2
v2 beta hehehe
Re: Plusowy temat V2
I should buy a boat

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Złamaned&ReportedKOBRA pisze:Dobre zasady nawed, ale nie przestrzegam ich, bo mogę
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
Raport usunięty z bazy. Pozdrawiam.jestemgownem pisze:Złamaned&ReportedKOBRA pisze:Dobre zasady nawed, ale nie przestrzegam ich, bo mogę
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Byle Remeg nie zobaczył, bo banik by poleciałKOBRA pisze:Raport usunięty z bazy. Pozdrawiam.jestemgownem pisze:Złamaned&ReportedKOBRA pisze:Dobre zasady nawed, ale nie przestrzegam ich, bo mogę

No chyba Ty, mam znajomości u adminów RedTuba.mikis314 pisze:Byle Remeg nie zobaczył, bo banik by poleciałKOBRA pisze:Raport usunięty z bazy. Pozdrawiam.jestemgownem pisze: Złamaned&Reported
Ostatnio zmieniony 27-04-2013, 21:14 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Ano. Temat powinien zostać zamknięty za spam.
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
już połowa mineła a w wyświetleniach
1 Plusowy temat 8760
2 Plusowy temat V2 1687
co to ma być
1 Plusowy temat 8760
2 Plusowy temat V2 1687
co to ma być

Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
jajcojestemgownem pisze:już połowa mineła a w wyświetleniach
1 Plusowy temat 8760
2 Plusowy temat V2 1687
co to ma być

Że Tobie się chce codziennie zakładać dziesięć kont i rozsyłać wiadomości.igislaw pisze:oczywiscie ze tak, remig mnie przywrocilKOBRA pisze:Znowu Promotor?

kce mi siemikis314 pisze:Że Tobie się chce codziennie zakładać dziesięć kont i rozsyłać wiadomości.igislaw pisze:oczywiscie ze tak, remig mnie przywrocilKOBRA pisze:Znowu Promotor?