A może penix ma miltikontaAlferdon pisze: ↑02-04-2022, 18:55Wiadomo, że skoro mają go za swojego guru, to muszą być jeszcze większymi jełopami niż on.
Jeszcze, żeby to byli goście w wieku 18-25 lat, to idzie to zrozumieć, ale choćby ci moderatorzy 40+ którzy słuchają rozkazów tego małego fiutka, to muszą być naprawdę jakimś ultra niedojebami i chamami, ale to akurat widać na pierwszy rzut oka.
darkflix -> darkbox
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
darkflix

darkflix
o widze nowy styl wgrali, no no, taki ekstrwagancki bym powiedział

a gdzie screenI teraz Tycior proszę mi nie pisać, że siedzę tam cicho jak pizda, bo próbowałem się postawić

Ostatnio zmieniony 03-04-2022, 09:42 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
darkflix
Mam dziwne wrażenie, że to nowe darkw.co robi dawny wspólnik penixa, niejaki joshi. Było on właścicielem rapidu i darkw (wiadomo że penix to tylko figurant), więc ma doświadczenie i środki żeby wystartować z nowym serwisem i własnym hostingiem plików.
Co myślicie o mojej teorii spiskowej

Ostatnio zmieniony 03-04-2022, 15:42 przez Diabeł, łącznie zmieniany 1 raz.
Laski mi nie zrobisz 

darkflix
No ale nie rozumiem jaki to miałoby sens. Najpierw się zmywa z jakichś powodów, potem wraca z nowym projektem?Diabeł pisze: ↑03-04-2022, 15:42Mam dziwne wrażenie, że to nowe darkw.co robi dawny wspólnik penixa, niejaki joshi. Było on właścicielem rapidu i darkw (wiadomo że penix to tylko figurant), więc ma doświadczenie i środki żeby wystartować z nowym serwisem i własnym hostingiem plików.
I w ogóle cała filozofia tego serwisu ma być inna wg zapowiedzi itp.
Pewnie, że joshi mógłby rżnąć tak głupa jak to z penixem robili, ale za dużo zachodu i bez sensu.I żeby była pełna świadomość - nie podpisujemy się pod starą ekipę darkw pod domeną PL bo takiej amatorki jaką oni tworzyli i upubliczniali już dawno nie widzieliśmy...
darkflix
Rapidu musiało zniknąć. Stało się to samo co z oxycloud, nie mogli ich ugryźć wysyłając monity o dmca. Więc uderzyli od stron firm hostingowych, i to właśnie one zerwały umowy z oxy. Przenieść petabajty danych jest nierealne ale oxy zarobił już sporo więc nie było mu żal zamknąć stronę.
I tak samo było pewnie w przypadku rapidu
I tak samo było pewnie w przypadku rapidu
Laski mi nie zrobisz 

darkflix
no nie wiem, ja tam nie widzę żeby coś po CPU waliło
poza tym jaki to ma sens jak strona jeszcze nie działa i tylko okienko logowania widać? ile osób w otwartej karcie okienko logowania zostawi?
poza tym jaki to ma sens jak strona jeszcze nie działa i tylko okienko logowania widać? ile osób w otwartej karcie okienko logowania zostawi?

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
darkflix
czyli to obsrany penix pisal?

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.