Plusowy temat V2
v2 beta hehehe
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Re: Plusowy temat V2
nie rozumiem. Czym sie rózni przegrywajaca 4 do jaja barca od naszej reprezenaci?mikis314 pisze:Jak gra Barcelona to mogę popatrzeć na piłkę nożna, jak Polska itp. to nie.
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
mają inny kolor koszulekjestemgownem pisze:nie rozumiem. Czym sie rózni przegrywajaca 4 do jaja barca od naszej reprezenaci?mikis314 pisze:Jak gra Barcelona to mogę popatrzeć na piłkę nożna, jak Polska itp. to nie.
-
Jestemguwnem
w barcelonie gra wiece hiszpańczyków niż w reprezentacji polaków hehehehehemikis314 pisze:i inny kolor skóry.
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
-
Jestemguwnem
w majumikis314 pisze:Tak w ogóle od kiedy się zaczyna week majowy?
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
-
Jestemguwnem
kuhwa zapomniałem ze mam rozdawać plusy o 21. koniec tego dobrego myszka mi sie menczy
Kupisz se nową.jestemgownem pisze:kuhwa zapomniałem ze mam rozdawać plusy o 21. koniec tego dobrego myszka mi sie menczy
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
albo złapiesz nową.KOBRA pisze:Kupisz se nową.jestemgownem pisze:kuhwa zapomniałem ze mam rozdawać plusy o 21. koniec tego dobrego myszka mi sie menczy

Ja mam 6 letnią, ze swojego starego kompa i działa gut. Miałem przez chwilę (ok. 3 miesiące) jak chiński wyrób, ale się rozsypał. Logitech > reszta.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Ja mam klawiaturę od przeszło siedmiu lat, wszystko działa jak należy. Myszka ma 2lata (A4TECH) a już się zjebały przyciskiKOBRA pisze:Ja mam 6 letnią, ze swojego starego kompa i działa gut. Miałem przez chwilę (ok. 3 miesiące) jak chiński wyrób, ale się rozsypał. Logitech > reszta.