OJCIEC WASZ JEDYNY
start na 2018 AMA etc
-
Miya Folick
- Beczki: 63
OJCIEC WASZ JEDYNY
buraka to kwadrat
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
OJCIEC WASZ JEDYNY
wczoraj sie najebalem w szopie, wiec pozdrawiam wszystkim polakow!

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
OJCIEC WASZ JEDYNY
Mam to piwerko w małej puszcze w lodówce. Kiedyś tate przywiózł. Nie smakuje mi 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
OJCIEC WASZ JEDYNY
co mam zrobic?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
OJCIEC WASZ JEDYNY
wolę lutować :majster:
biore sie za robote bo mi dupe zawracacie

biore sie za robote bo mi dupe zawracacie

Ostatnio zmieniony 11-01-2018, 15:32 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

OJCIEC WASZ JEDYNY
fajna koszulka
-
Miya Folick
OJCIEC WASZ JEDYNY

-
Miya Folick
OJCIEC WASZ JEDYNY
OJCIEC WASZ JEDYNY
A ja przestałem oglądać w środku drugiego sezonu. Takie se.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Miya Folick
OJCIEC WASZ JEDYNY
Aby być uczciwym, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Rick and Morty. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia fizyki teoretycznej większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także nihilistyczne podejście Ricka, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Narodnaja Volya. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić sobie, że nie są po prostu śmieszne - mówią coś głębokiego o ŻYCIU. W rezultacie ludzie, którzy nie lubią Rick & Morty, naprawdę są idiotami - oczywiście nie doceniliby, na przykład, humoru w egzystencjalnym hasłem Ricka "Wubba Lubba Dub Dub", który sam w sobie jest tajemniczym nawiązaniem do rosyjskich epickich ojców i synów Turgieniewa . Uśmiecham się teraz, wyobrażając sobie, że jeden z tych prostackich idiotów drapie się w głowę, gdy geniusz Daniela Harmona rozrasta się na ekranach telewizyjnych. Co za głupcy ... jak im współczuję.
I tak, przy okazji, mam tatuaż Rick & Morty. I nie, nie możesz tego zobaczyć. Tylko dla oczu pań - i nawet wtedy muszą zademonstrować, że są w przedziale 5 punktów inteligencji we własnym zakresie (najlepiej niższym). Nic z dzieciaków z personelu.
I tak, przy okazji, mam tatuaż Rick & Morty. I nie, nie możesz tego zobaczyć. Tylko dla oczu pań - i nawet wtedy muszą zademonstrować, że są w przedziale 5 punktów inteligencji we własnym zakresie (najlepiej niższym). Nic z dzieciaków z personelu.
OJCIEC WASZ JEDYNY