Tyle wygrywu w jeden dzień!!!
jakbyscie mieli wybor czy sie urodzic jeszcze raz jako ta sama osoba albo wcale to co byscie wybrali?
ja bym wolal sie nie urodzic nigdy i fajnie bym mial wtedy
ja bym wolal sie nie urodzic nigdy i fajnie bym mial wtedy

ale inaczej żyć, czy 100% to samo?
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
inaczej ale w minimalny sposob, majac te same cechy charakteru i wygladu

spróbowalbym
i nie kupilbym beemki 

a macie tak ze juz nic was nie cieszy i nie bawi? albo wmawiacie sobie na sile ze tak jest albo przynajmniej probujecie?
i na przyklad ze nie chce wam sie gdzies daleko dupy ruszac bo nie widzicie celu np. kumpel z gimbazy se z ekipa jakis frajerow jedzie w bieszczady i po co ja sie pytam jak tam nic ciekawego nie ma tak naprawde
albo gierki computerowe juz nie bawia jak kiedys i niby daja fajnosc jeszcze ale znacznie mniejsza i musi byc naprawde cos dojebanego albo klasyk jakis dobry zeby wciaganal na chwile
i w czasie wolnym tak naprawde to najchetniej byscie siedzieli i puszczali bonki z dupy w krzeslo bo po co sie przemeczac
ja sie mecze nawet jak sie schyle 3 razy i juz mnie w krzyzu lupie
a jesli macie gownoprace to juz jest chyba nawet gorzej niz jakby jej nie miec, po przyjsciu z niej czujecie sie jak zywe gowna po mimo dostawania jakiegos tam hehe kwitu i tak na chuja go wydajecie bo niczego oprocz jedzenia i czasami jakiegos ubrania i raz na pol roku czegos dla siebie nie potrzebujecie?
mam wrazenie ze nawet gdybym byl kurwa niemilosiernie bogaty i za siedzenie na dupie dostawalbym 10k w ciagu 2 dni to na nic bym tego nie wydawal i nie wychodzil z domu i nic by mi sie nie chcialo robic, albo kupilbym se kurwa merca nowego i po 2-3 jazdach jezdzilbym jak za kare
czy tak dziala zycie?
i na przyklad ze nie chce wam sie gdzies daleko dupy ruszac bo nie widzicie celu np. kumpel z gimbazy se z ekipa jakis frajerow jedzie w bieszczady i po co ja sie pytam jak tam nic ciekawego nie ma tak naprawde
albo gierki computerowe juz nie bawia jak kiedys i niby daja fajnosc jeszcze ale znacznie mniejsza i musi byc naprawde cos dojebanego albo klasyk jakis dobry zeby wciaganal na chwile
i w czasie wolnym tak naprawde to najchetniej byscie siedzieli i puszczali bonki z dupy w krzeslo bo po co sie przemeczac
ja sie mecze nawet jak sie schyle 3 razy i juz mnie w krzyzu lupie

a jesli macie gownoprace to juz jest chyba nawet gorzej niz jakby jej nie miec, po przyjsciu z niej czujecie sie jak zywe gowna po mimo dostawania jakiegos tam hehe kwitu i tak na chuja go wydajecie bo niczego oprocz jedzenia i czasami jakiegos ubrania i raz na pol roku czegos dla siebie nie potrzebujecie?
mam wrazenie ze nawet gdybym byl kurwa niemilosiernie bogaty i za siedzenie na dupie dostawalbym 10k w ciagu 2 dni to na nic bym tego nie wydawal i nie wychodzil z domu i nic by mi sie nie chcialo robic, albo kupilbym se kurwa merca nowego i po 2-3 jazdach jezdzilbym jak za kare
czy tak dziala zycie?

mam

to tez, odpale gierke, pogram 20min i wylączam, są wyjątki np. Uncharted 4 przeszedlem
odświeżam co 5min te same strony

akurat hajs mi sie przydaje nie będę głośno mowil na co

a tu się nie zgodze, ja lubie gdzieś wyjść, co prawda są dni gdzie z chęcią siedze w domu, ale nie tak, że 24/7 bo bym ześwirował chyba.
Jacy by nie byli ludzie, to kontakt z nimi jest wskazany, bo można zdziczeć.
Nie mówie, że zaraz jakieś imprezy (chociaż swego czasu na koncerty się chodziło) ale tako spotkać się z kimś, pogadać itp
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Co u Kasi?Ridż pisze: ↑25-04-2019, 16:36gratulacje!!! wtedy to bylo zycieTycior pisze: ↑23-06-2016, 14:46Przyjęli mnie
- Na studia http://bugwie.com/viewtopic.php?p=288563#288563
- Do pracy (prawie). Mam się stawić w poniedziałek i zrobią mi test z wiedzy o ich ofertach i jak zdam to przyjmą xDDDDDDDDDDDD
A Wy co, dalej w stołek pierdzicie?
No ridż to przynajmniej projekty zalicza (i Kasie) a reszta?![]()

czyli tak jednak działa życieTycior pisze: ↑25-04-2019, 21:33mamnp. kupie se cos i jest fajnie a potem se mysle na chuj mi to
![]()
to tez, odpale gierke, pogram 20min i wylączam, są wyjątki np. Uncharted 4 przeszedlem
odświeżam co 5min te same strony![]()
akurat hajs mi sie przydaje nie będę głośno mowil na co![]()
a tu się nie zgodze, ja lubie gdzieś wyjść, co prawda są dni gdzie z chęcią siedze w domu, ale nie tak, że 24/7 bo bym ześwirował chyba.
Jacy by nie byli ludzie, to kontakt z nimi jest wskazany, bo można zdziczeć.
Nie mówie, że zaraz jakieś imprezy (chociaż swego czasu na koncerty się chodziło) ale tako spotkać się z kimś, pogadać itp
dziękuję za tę wypowiedź

bynajmniej jestesmy swiadomi tego ze zycie to tak naprawde chuj oszustwo i nie zdajemy sobie z tego sprawy w wieku 40 lat

przeciez nawet celebryci to rozumieją, samobójstwa, wszczykiwanie koksu dupom, przedawkowania, rozwody itd
Nie pomaga sława ani piniondz, kiedy zrozumiesz to co się dzieje tu i teraz
Nie pomaga sława ani piniondz, kiedy zrozumiesz to co się dzieje tu i teraz
chcialbym zyc w czasach wypraw krzyzowych i zginac w walce o jerozolime

Szkoda że nas tak malo na bugwie, nie możemy przekazać prawdy dalej
najfajniej sie zyje jak masz harda chorobe psychiczna i jestes nieswiadomy co kto do ciebie mowi i w sumie masz wyjebane bo zaraz sie zabijasz

Mam w rodzinie dwie osoby takie