Znowu zmieniam telefon

Dział (bez) spamu
Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 10:19

Tylko na jaki?

iPhone 5S
Czy Redmi Note 3?

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-04-2016, 10:30

Siemens C60
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 10:32

pytam poważnie co

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 93507
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1103

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Ridż » 13-04-2016, 10:51

Przecież androida zaraz będziesz chciał modować i użyć chujowego fontu.
jestem retro jak gothic

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-04-2016, 10:54

iPhone se kup, przynajmniej go nie spierdolisz (chociaż ty w sumie wszystko potrafisz).
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 11:02

Negocjuje cenę z jakąś cizią


Obrazek

Dodano: 13-04-2016, 11:15
O kurwa 100PLN mi zeszła xD
Tycior hardy negocjator :letssin:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 13-04-2016, 11:17 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.

Cartman
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 13031
Rejestracja: 21-04-2013, 16:16
Beczki: 213

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Cartman » 13-04-2016, 12:25

Tycior ty jeszcze zamiast kupić telefon to się na seksy umówisz. Ty amancie ty :cool:
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł :bambo: ~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
[you] wali konia do anime :fack-off:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 12:47

Ostatnio zmieniony 13-04-2016, 12:48 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Finczy » 13-04-2016, 12:52

Max to dwa tygodnie zanim coś spierdoli i telefon będzie odsyłany.

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 12:54

Android to gówno, pozdrawiam

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 39911
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1016

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Finczy » 13-04-2016, 12:55

Ugryzione jabłko też miałeś chyba i sprzedałeś xD

Cartman
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 13031
Rejestracja: 21-04-2013, 16:16
Beczki: 213

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Cartman » 13-04-2016, 13:01

Ugryzionych jabłek miał chyba ze 2. Ciekawe za ile sprzeda i kupi coś na androidzie xD :lol: :cool:
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł :bambo: ~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
[you] wali konia do anime :fack-off:

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 13:02

Nie sprzedam :fack-off:
Miałem 3GS,4S,5 i teraz 5S

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 98025
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1434

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-04-2016, 13:07

nowy przycisk główny w związku z czym nie działa touch pad
BK z Tyciora xD
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36338
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 788

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: pawian » 13-04-2016, 13:08

Tycior pisze:Android to gówno, pozdrawiam
no nie sądzę
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 113903
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1084

Re: Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-04-2016, 13:09

Burak pisze:BK z Tyciora
TouchID a nie touch pad, źle napisała.
To gówno jest potrzebne tylko do odblokowywania paluchem (linie papilarne) a na chuj mnie to?

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości