Znowu zmieniam telefon

Dział (bez) spamu
Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1337

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Ridż » 13-01-2021, 09:54

Co to za śmieszny procesor?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 10:19

MediaTek Dimensity 800U
Nowy procesor pod 5G

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 108393
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1337

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Ridż » 13-01-2021, 10:22

Dziękuję za poinformowanie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Znowu zmieniam telefon

Post autor: ziemniak » 13-01-2021, 11:06

No mowie ze fajnie :norek: o co ci chodzi :major:

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 11:20

Ridż pisze:
13-01-2021, 10:22
Dziękuję za poinformowanie
jest na poziomie snapa 845 co w tel za 999zl to chyba git :qface:

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122326
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-01-2021, 11:33

Tycior pisze:
13-01-2021, 00:32
elegancki
Kiedy zmieniasz?
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 12:01

za 2 lata

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122326
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-01-2021, 15:01

Chyba tygodnie
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 16:37

Lata

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 122326
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1721

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Burak » 13-01-2021, 17:09

haha na pewno
Boli mnie co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 19:25

Zobaczymy

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35056
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 743

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Pycior » 13-01-2021, 21:00

Jak mówi że za 2 lata to znaczy że za 2 lata :qface:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 13-01-2021, 22:00

Dokładnie

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 18-01-2021, 08:31

dlaczego android to jebane gówno? wydasz 900zl, 1500, 2000 czy kurwa 4000 i jest ciagle to samo, najpierw telefon zapierdala a po kilku dniach sie odpierdalaja jakies przycinki, przeładowuje apki chuj, ze 2min wczesniej jej uzywales... o opóznieniu powiadomien nie wspomne.
na ajfonie, przez 3tyg uzywania wszystko bzikało jak po wyjeciu z pudełka
i ludzie którzy nigdy nie uzywali iOS drą te swoje śmierdzące spermą pizdy, że hurr durr kup samsunga galaxy S2137 starczy na lata... na dupe kurwa. Budżetówkom odpuszczam, bo wiadomo, że za 1000zł nie kupisz flagowca, ale do jasnego chuja skoro kupilem Mi10T czyli flagowca z topowymi podzespołami za 2000PLN (jak na xiaomi to drogo) i żeby mi animacje lagowały i wypierdalo apke z ramu, mimo że jest 8GB to kpina i cyrk z użytkownika. Na iPhonie 12 mam 4GB ram a jest 20x lepiej, czasem przed snem wlacze jutube, na drugi dzien zapomne o nim, wlacze se znowu wieczorem i mam zatrzymane na tym filmie co ogladalem 24h wcześniej.
I nie, nie zesrałem się ,bo zbawi mnie poczekać 3s aż sie apka od nowa odpali, ale chodzi o sam fakt, że za taką kase to sie oczekuje czegoś innego a nie działania jak na tel za 800PLN
Ostatnio zmieniony 18-01-2021, 08:42 przez Tycior, łącznie zmieniany 4 razy.

ziemniak
Wygrał Jebany

Posty: 4183
Rejestracja: 22-11-2020, 13:38
Beczki: 17

Znowu zmieniam telefon

Post autor: ziemniak » 18-01-2021, 11:05

Mi tam nic nie zacina w telefonie

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 150979
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1453

Znowu zmieniam telefon

Post autor: Tycior » 18-01-2021, 11:18

bo nie uzywales dobrego telefonu

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości