Dziewica, Zendi, TS, Joda, Juve17, ridz, rysiu, Marta, mikUSP, muminsą, niozov (wtf?), noname, ortodoks, ridz, rutek, Satan
I REMIK
dziekuje i licze na jakies datki z waszej strony. grratulujcie a plusy zobaczycie.
rysieq pisze:wyjc z domu cholero
GRATY
da rade!Ridż pisze:wbij na szczyt każdego top forumka
MNIE KURWO NIE POZDROWISZ? a ja ci wyslalem diamenty, CHUJUJUU TYJuve17 pisze:dziś nabiłem 500 post na forumie (dzięki jeszcze raz), a teraz tego wieczoru dostałem się na GŁÓWNOM stronę foruma, upamietnione to zostalo skrinem. co ciekawe dzis jeszcze moge sie dostac do top10 diamentow !!! 3 jubileusze/osiongniecia 1 dnia, jestem super. a teraz pozdrowienia dla widocznych nołlajfów na zrzucie ekranu:
Obrazek
Dziewica, Zendi, TS, Joda, Juve17, ridz, rysiu, Marta, mikUSP, muminsą, niozov (wtf?), noname, ortodoks, ridz, rutek, Satan
dziekuje i licze na jakies datki z waszej strony. grratulujcie a plusy zobaczycie.
A skąd te diamenty? Przypuszczam, że nielegalne źródełko.Remik pisze:MNIE KURWO NIE POZDROWISZ? a ja ci wyslalem diamenty, CHUJUJUU TY
Juve szczegolnie, bo to pies na babyTwojStary pisze:Btw. Teraz każdy już zwraca uwagę na Dziewicę!
Plusy nigdy nie som darmowe, trza posta napisacJuve17 pisze:dziewoja sie pcha do skrinów jak rysiek na darmowe plusy
Zaraz odmienie Twoje rzycieJuve17 pisze:i stanęło się! hat-trcik normalnie w morde jeza.
Obrazek
Top10 diaxów for mi
w tym miejscu dziekuje:
- REMIK !!!!!!!
- GWCS
- Otis
- oraz wszystkim ktorzy korzystali z mojej firmy reklamujac sie w moim podpisie, przyczyniajac sie do wzrostu liczby moich diaxów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości