[Szerocy Ludzie] Adrian "Tycior" S
Otwieram cykl dyskusji o szerokich osobach. Kto by mógł być lepszy od naszego forumowego kolegi Adiego S. Myślicie, że schudnie? Że zacznie ćwiczyć? Jakie są wasze typy?

Nie wydaję mi się że się zmieni.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
No nie dość, że szeroki, to jeszcze doxxer. Najgorszy typ człowieka

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Mniejsza po kim jeździsz, słusznie czy nie, ale nie używaj tych pedalskich angielskich zwrotów do kurwy nędzy.
Jeżeli chcesz napisać, że ujawnia wszystko co mu się powie w sekrecie itp. to nazwij rzeczy po imieniu wprost pisząc, że jest wredną kurwą, której nie warto ufać i pisać czegokolwiek, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, a nie doxxer sroxxer i inne angielskie gówna. Rozumiem, że masz spedaloną osbowość, bo nick żeński, manga, pedalskie anglo zwroty, jakaś kurwa robota w social media dla zjebów itp. i jesteś tym gównem już przesiąknięty, ale naprawdę warto się czasami ogarnąć i zachowywać się w miarę jak człowiek a nie jak jebany hipsterski gimbus, zwłaszcza, że masz pewnie coś grubo ponad 20 lat.
Ostatnio zmieniony 03-07-2022, 19:14 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.
Stalking to też zjebane słowo amerykańskie i lepiej używać polskiego myślistwo?
Że co?

Zresztą tu nie chodzi o pojedyncze słówka. Mówię o pedalskiej modzie na używanie angielskich zwrotów w odniesieniu do kurwa wszystkiego, a coś takiego zauważam u powyższego osobnika.
Doxxing normalne słowo tak jak i stalking
pisz krotsze posty bo nie chce mi sie czytacDon Alfonso pisze: ↑03-07-2022, 19:14Mniejsza po kim jeździsz, słusznie czy nie, ale nie używaj tych pedalskich angielskich zwrotów do kurwy nędzy.
Jeżeli chcesz napisać, że ujawnia wszystko co mu się powie w sekrecie itp. to nazwij rzeczy po imieniu wprost pisząc, że jest wredną kurwą, której nie warto ufać i pisać czegokolwiek, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, a nie doxxer sroxxer i inne angielskie gówna. Rozumiem, że masz spedaloną osbowość, bo nick żeński, manga, pedalskie anglo zwroty, jakaś kurwa robota w social media dla zjebów itp. i jesteś tym gównem już przesiąknięty, ale naprawdę warto się czasami ogarnąć i zachowywać się w miarę jak człowiek a nie jak jebany hipsterski gimbus, zwłaszcza, że masz pewnie coś grubo ponad 20 lat.
stresci ktos?

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
ja nie wiem co to doxxing
pierwszy raz zobaczylem to slowo na bugwie
pierwszy raz zobaczylem to slowo na bugwie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
czyli dobrze ze nie czytalem bo to pomowienieDon Alfonso pisze: ↑08-07-2022, 22:16Tak w skrócie telegraficznym to Marta jest jest jebnięty i to chciałem zawrzeć w tym wpisie.

-
Buryczawian
- Beczki: 188