No ale spełniłem fchuj dobry uczynek, taki jestem z siebie dziś dumny, że musiałem wam opowiedzieć jakże ciekawą historię
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
Jeżeli ktoś złożyłby mi taką ofertę to czemu by nieSzyja pisze:A co ty taki dobry dla ludzi? Najpierw ubierasz i karmisz menela, teraz dajesz młodemu złotówkę, co będzie następne? Zapłodnisz jakąś babeczkę, bo jej mąż jest bezpłodny?
Karmy dla psa chyba.FREUD pisze:Widzę że Rato zbiera dobre punkty karmy, oby tak dalej
szuja wielki polonista sam nie raz robi orty aż oczy bolą XDDFREUD pisze:Bo ma tam być ? Jeśli nie, to wyprowadź mnie z błędu.Szyja pisze:I po co ten przecinek?
Tycior miałeś wypierdalać.
Przecież przerwa tam nie jest potrzebnaFREUD pisze:Bo ma tam być ? Jeśli nie, to wyprowadź mnie z błędu.Szyja pisze:I po co ten przecinek?
Tycior miałeś wypierdalać.
Nidz dzi na do nje porace, mósisz rzyć w nadzieji, rze to siem kjedyś zmjeni.Szyjatoszuja pisze:szuja wielki polonista sam nie raz robi orty aż oczy bolą XDD
Owszem, miałem wypierdalać jakby mi rangi nie zdjęli, ale już nie jestem w jednej grupie z Tobą i mogę egzystować dalej na forumie.FREUD pisze:Tycior miałeś wypierdalać.Szyja pisze:I po co ten przecinek?
Ratownik pisze:stał chłopaczek z 8-9 lat, nawet ładny.. podobał mi się fchuj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości