Rozmowy na poziomie ?
Rozmowy na poziomie ?
No właśnie - rozmowy na poziomie ? Jest sens się produkować w tym dziale, mogę liczyć na normalne dyskusję ? Jak tak, to czasami coś fajnego i dłuższego napiszę z przyjemnością. A jeśli nie to cóż.. nie napiszę bo i dla kogo.
Bonusowo ankieta.
Bonusowo ankieta.
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
Re: Rozmowy na poziomie ?
Sam byłem pomysłodawcą. Jak najbardziej jestem za. W temacie o religii jest dość dyskusja. Dział ma szanse się rozwinąć
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Ja w tym dziale piszę zawsze poprawnie ortograficznie i z sensem.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Rzycie Rzycie jest nowelon, raz przyjazno a raz wrogo, czasem chcesz sie pożalić ale nie ma do ko go.
Sądzę, że powinieneś założyć nowy temat Ten miał na celu tylko sprawdzić, czy jest zainteresowanie poważna gadką ;p
Trzymam pion w każdej mniej/więcej wypowiedzi. Jestem jak najbardziej za. Tylko bez przynudzania o polityce i o cenie masła, bo temat Systemu i jak wygląda cały szkielet chyba każdy wie.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
derazowski
- Beczki: 17
Jest disco polo.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Coś ostatnio nikt nie ma ochoty na rozmowy na poziomie. TS-owi wybaczam bo nie ma czasu, ale Zendiemu już nie jestem w stanie ;(
Niedługo wielki "come back", lecz czy w wielkim stylu to się okaże. Z pewnością będzie dużo filozofii i czystego umysłu.