Ema co tam, edukujecie się jeszcze forumowi przyjaciele ?
Za parę dni przede mną komis z majzy [*] jeszcze nigdy tak się nie cieszyłem z wakacji
die Schule Corner
-
#ILLUMINATI
- Beczki: 51
Re: die Schule Corner
Ja się edukuję, już nie mogę się doczekać pójścia do szkoły - mam naprawdę zgraną, sympatyczną i zajebistą klasę
Ostatni rok, nie wiem czy będę się specjalnie uczył do matury, bo i tak potem idę na 2 lata na policealne na technika informatyka, więc matura tutaj jest mało istotna. Dobre wyniki będą mi potrzebne dopiero, gdy pójdę na technika farmacji - będę musiał nadrobić sporo chemii, biologii i matmy, zwłaszcza że na studiach bez tego ani rusz. Ogólnie lubię się uczyć, nie sprawia mi to większych problemów jeśli się skupię i podejdę do tego na poważnie.
Praca - informatyk
Hobby - farmacja
Tak ja to widzę.
Ostatni rok, nie wiem czy będę się specjalnie uczył do matury, bo i tak potem idę na 2 lata na policealne na technika informatyka, więc matura tutaj jest mało istotna. Dobre wyniki będą mi potrzebne dopiero, gdy pójdę na technika farmacji - będę musiał nadrobić sporo chemii, biologii i matmy, zwłaszcza że na studiach bez tego ani rusz. Ogólnie lubię się uczyć, nie sprawia mi to większych problemów jeśli się skupię i podejdę do tego na poważnie.
Praca - informatyk
Hobby - farmacja
Tak ja to widzę.
-
Jebak Leśny
- Beczki: 5
nie mogę się doczekać żeby znowu zobaczyć gimsamice z mojej klasy. Przede mną egzamin gimnazjalny, więc w tym roku szkolnym będę się starał i nie będę mógł spamić z wami
-
#ILLUMINATI
- Beczki: 51
Uważam że potrafię sobie zorganizować czas ale najgorszy okres to końcówka wakacji, wiem że zbliża się nieuniknione i ostatni tydzień to potworny dół, może ktoś ma podobnie... Rok w rok to samo a najgorsze jest nic nie robienie. Wolałbym zaiwaniać na 8 rano już, serio. Do tego teraz dochodzi ten jebany komis ;s
Dzięki, że mi przypomniałeś ziomeg, muszę się uczyć na poprawkę matury z matmy.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
w sumie to w maju, ale to prawie rok jeszcze egzamin zawodowy... na szczęście testu nie muszę pisać, została część praktyczna
Ostatnio zmieniony 23-08-2013, 09:43 przez usunięte konto, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Pranie mózgu zakończyłem w marcu 2010r. No bo ile można narzekać jak to źle w szkole i nic z tym nie robić?
Dziękuję.
Dziękuję.
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy