Jaki ciec wogole kim ty jestes, wypierdalaj stadnoname pisze:No-lajfy się rzuciłyNie piszcie mi, że nie mam racji. Forum padnie, gówno się tu dzieje, bekowe tematy na siłę.
Jest to dział do poważnych rozmów, więc nie pyskować mi tu. A ty mikis314 aka gejowy Boltexie nie fikaj, bo zrobsz kała nie tą dziurką.
Yeahhhh Obrazek
Forum bugwie.
zapraszam
-
Kalasznikow

- Beczki: 148
- Kontakt:
Forum bugwie.
Ostatnio zmieniony 11-08-2018, 14:38 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
-
Jestemguwnem

- Beczki: 32
Re: Forum bugwie.
Pijesz do niego a sam jesteś z warszawyKalasznikow pisze: Jaki ciec wogole kim ty jestes, wypierdalaj stad
Jebie mnie to.noname pisze:Nie ma co owijać w bawełnę. Na forum jest kilkoro dzieci (patrz ranking), nieudaczników życiowych, którzy dostali bana na DW i mszczą się na prawo i lewo, jacy oni są twardzi i pro elo zią. 100 zarejestrowanych przez 3 miesiące. Przecież to jest chuj. Codzienny spam na DW po kilkadziesiąt tematów. Po co kurwa?
Obstawiam, że forum te śmieszne, groteskowe, padnie za max miesiąc.
Nie ma tu żadnej beki. Głupota i przedszkolandia.
qspy pisze:Pozdrawiam
qspy pisze:Ile ryb mozna wsadzic do akwarium co ma okolo 20 L i jakie byscie do niego wsadzili ryby ?
Ostatnio zmieniony 22-04-2013, 22:28 przez Escer, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Kalasznikow

- Kontakt:
A co do ma do rzeczy bo nie rozumiemjestemgownem pisze:Pijesz do niego a sam jesteś z warszawyKalasznikow pisze: Jaki ciec wogole kim ty jestes, wypierdalaj stad
Gowno swietego ojca
w sensie jakiejBogdan pisze:Nie ma takiej beki jak kiedyś. Zgadzam się z autorem.
-
Kalasznikow

- Kontakt:
"Nowych nie będzie"noname pisze:Teraz forum jeszcze nieco żyje, ale co potem? Już nudy się robią. KOBRA np. nastukał 1200 postów, ale ileż można? W końcu i mu się odechce. Nowych nie będzie.
Toi forum jest dla paru osób. Równie dobrze niech idą sobie na interię poczatować i mieć zaoszczędzoną kasę z serweru na alko czy inne dobrodziejstwa. Nic na siłę.
DGW Zibixa nic nie przebije. Forum padnie, to jest oczywiste. Myślę, że nie ma sensu robić dalszych sequeli.
A ja to co ?
Tu niechodzi oto czy forum padnie dzis czy jutro, ale oto ze mozna pogadac z ludzmi online z czego juz jest jakis plus, gadka na luzie its ok.. 
Kiedyś było robione jako enklawa wyrzutków zbanowanych na dewu. Nie ma za bardzo sensu ich zasypywać reklamami, bo co tu jest do zaoferowania? skriny som? nie ma.
Som, ale nie dla nołnejmów bez rangi choć nie moje postanowienieRisener pisze:Kiedyś było robione jako enklawa wyrzutków zbanowanych na dewu. Nie ma za bardzo sensu ich zasypywać reklamami, bo co tu jest do zaoferowania? skriny som? nie ma.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Dzięki kurwa bardzoRemik pisze:Som, ale nie dla nołnejmów bez rangi choć nie moje postanowienieRisener pisze:Kiedyś było robione jako enklawa wyrzutków zbanowanych na dewu. Nie ma za bardzo sensu ich zasypywać reklamami, bo co tu jest do zaoferowania? skriny som? nie ma.
Nie miałem Ciebie na myśli jako "noname" a rangę jaką posiada nowyRisener pisze:Dzięki kurwa bardzoRemik pisze:Som, ale nie dla nołnejmów bez rangi choć nie moje postanowienieRisener pisze:Kiedyś było robione jako enklawa wyrzutków zbanowanych na dewu. Nie ma za bardzo sensu ich zasypywać reklamami, bo co tu jest do zaoferowania? skriny som? nie ma.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz