Emigracja corner
Emigracja corner
Witam, zapraszam tu emigrantów, przyszłych, niedoszłych, byłych. Zapraszam do wspólnej dyskusji. Można zadawać pytania. Sam się zastanawiam czy nie wypierdolić
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Re: Emigracja corner
Odpowiem na pytania na temat życiu w UK.
Spoiler
Pokaż
Zendi przenieś lepiej do rozmów na poziomie
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Planuję wypierdolić do Norwegii bo nie ma jej w unii. Może doczekam się czasu kiedy UK nie będzie w unii, to może może tez tam.
Jak u nas UKIP (United Kingdom Independence Party) wygra, to w ciągu 4 lat nie będzie jej w unii.Marta pisze:Planuję wypierdolić do Norwegii bo nie ma jej w unii. Może doczekam się czasu kiedy UK nie będzie w unii, to może może tez tam.
Ja się zastanawiałem nad jakimś Anglojęzycznym krajem ale nie wiem jak to w UK jest i jakie są ceny. I ta pogoda
Do pogody da się przyzwyczaić, nie jest tak źle. A drogo nie jest bo więcej się zarabia. Nawet za najniższą krajową można jakoś żyć.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Tylko ciekawe jak z pracą, w ogóle jakie tam nastawienie do Polaków jest?
Angole szanują tu polaków bo ciężko pracują i opłacają podatki, nie to co brązowi. Na początek by lepiej było pracować z polakami, potem po kilku miesiącach jak się ogarnie to lepszą pracę poszukać.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 894
- Kontakt:
No chyba tylko na wyspy
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 894
- Kontakt:
Najwyżej Cię mogą okraść
obycoś pisze:Jak u nas UKIP (United Kingdom Independence Party) wygra, to w ciągu 4 lat nie będzie jej w unii.Marta pisze:Planuję wypierdolić do Norwegii bo nie ma jej w unii. Może doczekam się czasu kiedy UK nie będzie w unii, to może może tez tam.
Chciałbym wykurwić do Norwegii kiedyś, ewentualnie na Alaskę. I oczywiście zwiedzić Matuszkę Rasiję.
-
Serious Man
- Beczki: 51
Ja mam mysl zeby do Las Vegas albo do Australii. Lubie cieple klimaty.
There is but one rule: HUNT or BE HUNTED